(foto) Oportunitate! Moldovenii stabiliţi în câteva oraşe din SUA ar putea încerca să conducă un Mustang Shelby GT500-H

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hertz și Shelby American au anunțat un parteneriat valabil pe o perioadă de trei ani. În cadrul acestuia, atelierul de tuning va oferi companiei de arendă a automobilelor câteva exclusivități şi va începe cu specialul Mustang Shelby GT500-H – cea mai puternică mașină de închiriat pe care Shelby a construit-o vreodată! 

Începând cu această vară, această serie specială de vehicule care fac istorie va fi disponibilă pentru arendă în anumite locații Hertz din SUA.

Noile modele combină performanța legendară a Shelby cu gigantul de închirieri auto Hertz pentru a crea nişte automobile în ediție limitată. De exemplu, pentru prima dată în istorie, consumatorii vor putea închiria un Mustang Shelby GT500-H special cu peste 900 de cai putere! Modelele exclusive Shelby GT-H sunt menite să marcheze şi cea de-a 60-a aniversare a Shelby American.

Colecția include fastback-uri Mustang Shelby GT500-H modificate cu peste 900 de cai putere și fastback-uri și decapotabile Ford Shelby Mustang GT-H, fiecare creat special pentru Hertz. Vehiculele aduc un omagiu originalului Rent-A-Racer – legendarul Shelby GT350-H din 1966 – și se bazează pe experienţa Hertz de a oferi clienților oportunitatea unică de a conduce vehicule de elită, de înaltă performanță, pe care nu le pot accesa nicăieri altundeva.

Modelul Mustang Shelby GT500-H va fi disponibil în Fort Myers, Las Vegas, Miami, Orlando, Phoenix și Tampa pentru 399 de dolari/ziua. Modelele Mustang Shelby GT-H vor fi disponibile în Atlanta, Dallas, Fort Lauderdale, Fort Myers, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Orlando, Phoenix, San Diego, San Francisco și Tampa pentru 99 de dolari/ziua.

Fiecare dintre modelele Shelby Mustang Hertz din 2022 vor putea fi recunoscute instantaneu: 19 dintre coupeurile Shelby GT500-H fastback vor purta o vopsea shadow black, iar alte șase, pentru a onora cea de-a 60-a aniversare a Shelby American, vor fi îmbrăcate în oxford white. De cealaltă parte, modelele coupe şi cabriolet Shelby GT-H vor fi disponibile în rapid red metallic, oxford white, carbonized gray şi shadow black . 

Toate vor mai avea dungi duble aurii Le Mans și un set de autocolante speciale în zona inferioară laterală, împreună cu emblemele Hertz Edition și Shelby pentru cea de-a 60-a aniversare. În interior, siglele Shelby și Hertz sunt pe scaune, praguri și covorașe, iar o insignă numerotată va fi pe bord și sub capotă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/