(video) De ce să conduci când poţi derapa? Iată cât de frumos o poate face noul A 45 AMG

(update 27.03.2019) Mercedes-Benz publică un nou teaser video cu modelul de top a noii generaţii A-Class – noul A 45 AMG, întrebându-ne de ce să conduci când poţi derapa cu o astfel de maşină? Anume pe acest criteriu este pus un accent mai mare pe acest hot-hatch care va fi la mare căutare.

Cei de la Mercedes îl testează acum prin zăpezile Suediei, iar debutul ar urma peste câteva săptămâni.

Până atunci, aflăm deja care sunt principalele caracteristici ale maşinii dintr-un test pe care l-au efectuat colegii de la Autocar cu prototipuri pre-serie. Va exista în două versiuni numite A 45 4MATIC+ şi A 45 S 4MATIC+, cu aproximativ 390 şi 422 de CP respectiv, suficienţi pentru a-l pune la punct pe rivalul Audi RS 3 Sportback.

Prin intermediul acestui sistem de tracţiune integrală, distibuţia de cuplu între punţi va putea fi de 50:50, mai mult pe puntea din faţă şi mai puţin pe cea din spate, ori invers, fapt care va asigura derapajele perfecte. Totuşi, o tracţiune exclusiv pe puntea din spate modelul nu va avea.


(24.12.2018) Mercedes-AMG “ne felicită” cu sărbătorile de iarnă printr-un teaser al noului hot-hatch A 45

Eşti obosit de toate filmuleţele sentimentale de Crăciun? Mercedes-AMG vine cu altceva în acest an. Sub pretextul sărbătorilor de iarnă, subdiviziunea sportivă a mărcii germane lansează primul teaser video al noului hot-hatch A 45 AMG.

Din ceea ce vedem în imagini, modelul va fi echipat cu un sistem de tracţiune integrală, iar unul dintre modurile de funcţionare va putea oferi posibilitatea de a face derapaje. Automobilul camuflat a arătat asta pe o pistă din Papenburg.

Din punct de vedere estetic, noul A 45 se va deosebi de un A 35 prin grila radiatorului, barele de protecţie, dar şi terminaţiile eşapamentului care vor fi două duble.

Cum ar putea arăta Mercedes-AMG A 45 (render)

Potrivit informaţiilor preliminare, cel mai puternic A-Class s-ar putea alege cu un sistem de propulsie hibrid, bazat pe un benzinar turbo de 2.0 litri, care va genera în total peste 400 de CP. Cutia de viteze va fi una robotizată, iar sistemul de tracţiune va fi la fel ca în E 63 S. Acesta din urmă, când sistemul de stabilizare este deconectat complet, permite decuplarea punţii faţă.

Amintim că “fratele mai mic” a modelului A 45 AMG a debutat în septembrie la Salonul Auto de la Paris. Maşina vine echipată cu un motor care produce 306 cai putere.

Vezi şi: (video) Cât costă concurentul noului BMW X5 şi cel mai accesibil Mercedes-AMG

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/