(foto) Premieră: Ediţia limitată BMW M4 Edition ///M Heritage

După Seria 3, şi noua generaţie Seria 4 se apropie uşor de momentul debutului. Se va întâmpla la sigur în următoarele luni şi în context BMW a pregătit o ediţie specială şi limitată pentru modelul M4 de generaţie actuală, deşi nu o numeşte una de adio.

Automobilul, care constituie baza lui BMW M4 DTM şi este dezvoltat de BMW M Motorsport, fascinează cu un aspect exterior și interior exclusiv, reflectând tradiția impresionantă a mașinilor de curse de înaltă performanță.

Vezi şi: (video) Primul BMW M4 CS a ajuns în Moldova, se vinde, şi doar stopurile îi costă cât o altă maşină

Principala deosebire a maşinilor (doar coupe-uri) din această ediţie de unele obişnuite este că pot fi comandate în una din cele trei culori care sunt distinctive semnăturii sau logului BMW M GmbH: Laguna Seca Blue, Velvet Blue metallic sau Imola Red.

Alte caracteristici distinctive includ un acoperiş din fibră de carbon cu dungi decorative în culorile BMW M, acestea fiind integrate în structura compozită printr-un proces special de fabricaţie şi nu aplicate simplu deasupra, alături de un set de jante M forjate şi din aliaj uşor, care măsoară 20 de inci şi au designul unei stele finisate în culoare mată Orbit Grey. Anvelopele oferite sunt de tip mixt (non-runflat).

Interiorul modelului de ediție este caracterizat, de asemenea, de o selecție exclusivă de culori și materiale. Spectrul echipamentelor include scaune M tapiţate complet cu piele Merino, specifice modelului, într-un design bicolor și cu deschideri proeminente în zona spătarelor.

Fiecare culoare a scaunului este orientată spre vopseaua exterioară și este completată de cusături contrastante parțial bicolore. De exemplu, în combinație cu culorile exterioare Laguna Seca Blue și Velvet Blue metallic, scaunele vin în culori Silverstone/Black cu cusături turcoaz sau cu tapiţerie în culoare Velvet Blue și cu cusături contrastante portocalii respectiv. Cu finisajul exterior Imola Red, culorile roşu şi negru ale scaunelor se combină cu cusăturile contrastante galbene şi roşii.

Schema de culori atrăgătoare şi exclusivă continuă cu inserţiile din fibră de carbon proiectate exclusiv pentru modelele BMW M4 Edition ///M Heritage. Structura lor încorporează designul benzii cu cele trei culori caracteristice M. Atât acestea de pe bord, cât şi pragurile uşilor, conţin embleme care confirmă că maşina face parte dintr-o ediţie limitată. Inscripții “Edition ///M Heritage”  în culorile turcoaz, portocaliu sau roșu se regăsesc şi pe tetierele scaunelor faţă.

Din punct de vedere tehnic, maşini sunt bazate pe modele M4 cu pachet Competition, ceea ce înseamnă că sub capotă au motoare twin-turbo cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri, cu câte 450 CP şi 550 Nm de cuplu. Cu acest propulsor se poate sprinta de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.1 secunde.

La “pachet” mai vine o transmisie DCT cu şapte trepte, o suspensie adaptivă M cu noi amortizoare, arcuri şi bare anti ruliu (şi cu moduri reconfigurate Comfort, Sport & Sport+), alături de un diferenţial M activ şi un Dynamic Stability Control optimizat.

Ediţia BMW M4 Edition ///M Heritage este limitată la doar 750 de exemplare şi acestea vor fi vândute doar în perioada noiembrie 2019 – aprilie 2020.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: BMW M3 Competition Package

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/