(foto) Pickup care devine supertruck! Hennessey anunță upgrade-ul VelociRaptoR 1000

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hennessey a anunțat un program de inginerie și dezvoltare pentru noul Ford F-150 Raptor R cu motor V8. Când va debuta în primul trimestru al anului 2023, se anticipează că noul Hennessey VelociRaptoR 1000 se va lăuda cu puţin peste 1.000 de cai putere și peste 1.150 Nm, devenind unul dintre cele mai rapide și mai puternice din lume, orientate spre off-road!

Având încă doi cilindri faţă de un F-150 Raptor standard și echipat cu un singur compresor în loc de un setup twin-turbo, acest pickup de top părăsește uzina Dearborn din Michigan cu un V8 „Predator” de 5.2 litri, dotat cu un compresor de 2.65 litri, pentru a oferi în total 700 de CP şi 868 Nm.

Inginerii de la Hennessey Performance, obsedați de motoarele cu ardere internă de mare putere, planifică să înlocuiască suflanta de serie cu un compresor mai mare de 3.8 litri volum. Acesta va fi completat cu un sistem de inducție cu debit mare, injectoare de combustibil mai mari, conducte de combustibil modernizate și o nouă centură pentru compresor, printre altele. Când calibrarea finală va fi finalizată, puterea totală este așteptată să crească cu 40%!

Pe lângă puterea crescută a motorului, pachetul VelociRaptoR 1000 include şi upgrade-uri exterioare pentru a îmbunătăți aspectul și capacitatea în off-road a maşinii. Noile bare de protecție VelociRaptor, o bară luminoasă frontală cu LED-uri, jante custom de 20 inchi și anvelopele off-road de 37 inchi aduc un plus de prezență pe drum și sporesc siguranța de a merge oriunde. Insigna VelociRaptoR 1000, setul de autocolante și plăcuţa cu numărul de serie vor identifica modelul ca fiind ceva special.

Pentru toate intervenţiile se va oferi o garanţie de doi ani sau 40.000 km. Comenzile deja pot fi plasate.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/