(foto) Polonezii de la Carlex Design sunt gata să modifice noul Ferrari Purosangue

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Carlex Design este gata să transforme noul Ferrari Purosangue. În schimbul a 61.275 de euro (cu o reducere de 5% dacă se optează pentru transformarea completă) mașina dvs va putea arăta așa cum se prezintă în imaginile ataşate!

Liniile elegante ale mașinii sunt vopsite manual într-o combinație distinctivă de verde Racing Green și argintiu periat, creând un contrast atrăgător care atrage atenția pe drum. Accentele verzi și liniile adăugate zonei argintii accentuează și mai mult prezența dinamică a mașinii, adăugând o notă de sportivitate și individualitate designului.

Completând schema de culori uimitoare, Carlex Design a montat jante personalizate cu elemente verzi, de 23 inchi, armonizându-se perfect cu estetica generală a mașinii.

Pășește în interiorul Ferrari Purosangue modificat de Carlex Design și pregătește-te să fii cufundat într-un lux de neegalat. Scaunele frontale remodelate prezintă expertiza artizanilor Carlex Design: au fost tapițate meticulos cu o combinație de piele albă și verde. Matlasarea perforată nu numai că sporește atractivitatea vizuală, dar asigură și un confort optim în timpul fiecărei călătorii. Continuând tema, volanul prezintă un design retapițat cu accente verzi.

Planşna de bord, învelită în Alcantara verde asortată, adaugă un plus de opulență și rafinament cabinei. Atenția la detalii se extinde și la consola centrală, care se mândrește cu o combinație izbitoare de piele verde și albă cu perforații decorative. Această alegere distinctă de materiale și culori creează o sinergie armonioasă în interiorul cabinei, ridicând experiența de conducere la noi culmi.

Iar încă o caracteristică vizuală interesantă ar fi şireturile din piele folosite pe scaune și pe panourile laterale ale ușilor. Acest detaliu complicat adaugă un sentiment de artă și măiestrie, accentuând și mai mult unicitatea lui Ferrari Purosangue.

Acesta este doar o interpretare a ofertei Carlex Design. Alegerea culorilor şi materialelor rămâne la discreţia clientului. La capitolul tehnic nu se intervine nici într-un fel.

În mod separat, transformarea exteriorului durează 20 de zile şi costă 16.500 de euro. Interiorul se pregăteşte în cinci zile în schimbul a 36.000 de euro. Setul de jante costă alţi 12.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/