(foto) Poţi fi fericitul proprietar al unui Porsche 911 GT3 cu parcurs de 911 km

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cercetând aseară o listă a ofertelor de maşini rulate din parcul dealerului oficial Porsche în Moldova, disponibile prin programul oficial Porsche Approved, am descoperit una interesantă!

Îşi caută un nou proprietar un Porsche 911 GT3 de ultimă generaţie! Este vorba despre primul exemplar care a ajuns în ţara noastră şi despre care v-am povestit încă în ianuarie 2022.

Autoturismul sport a fost înregistrat în aprilie 2022 şi de atunci a parcurs un număr simbolic de kilometri – doar 911. Este propulsat de un benzinar boxer natural aspirat de 4.0 litri (510 CP/470 Nm), fiind cuplat la o cutie mecanică. Poate realiza exerciţiul 0-100 km/h în 3.9 secunde şi atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Exemplarul dat se vinde în schimbul a 255.000 de euro (cât două 911 Carrera T standard, de exemplu, pentru comparaţie), deşi preţul de start îi este de 197.700 de euro.

Acest lucru înseamnă că are instalate o mulţime de dotări opţionale, printre care se numără: culoarea caroseriei, a jantelor şi a etrierelor de frână, un pachet Sport Chrono, un eşapament sport, un sistem audio Bose Surround, scaune sport, sistem de ridicare a punţii frontale pentru depăşirea obstacolelor, Park Assist, faruri Matrix LED şi altele.

V-aţi dori un asemenea automobil în garaj?

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise