(foto) Premieră la Goodwood: Noul Bentley Continental GT Mulliner W12

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Portofoliul de modele reîmprospătat al Bentley este încununat cu o nouă versiune a Continental GT Mulliner, care să se afle în vârful familiei Continental. Preluând atât motorul, cât şi şasiul versiunii GT Speed, noul GT Mulliner W12 devine cel mai puternic, mai rapid, mai dinamic și mai luxos Continental GT creat până acum.

Caracteristici cheie:

  • Ia tot ce este mai bun din toate lumile pentru a oferi un Continental GT suprem, combinând performanța și dinamismul Speed, confortul Azure anunțat recent și atingerea magică și flerul artistic al măiestriei Mulliner.
  • Motorul său W12 twin-turbo de 6.0 litri, fabricat manual la fabrica Bentley din Crewe, oferă 659 CP/900 Nm. Astfel poate realiza 0-100 km/h în 3.6 secunde şi rula cu maximum 335 km/h.
  • Direcția electronică pe toate roțile îmbunătățește natura dinamică în fiecare dintre modurile de conducere (roţile posterioare întorc cu până la 4 grade). Designul unic al jantelor de 22 inci prezintă ecusoane cu autonivelare a emblemei B.
  • Sistemul anti ruliu Bentley Dynamic Ride și suspensia pneumatică activă cu trei camere cu amortizare adaptivă joacă un rol cheie în echilibrul mașinii. Frânele opționale și nou-dezvoltate carbo-ceramice, controlul electronic variabil al stabilității, direcția pe toate roțile și un diferențial electronic cu alunecare limitată sporesc și mai mult agilitatea și performanța. 
  • La exterior, o suită de caracteristici exclusive separă Continental GT Mulliner de restul familiei: 
    • În față, noua grilă cu matrice Double Diamond definește noul stil de semnătură Mulliner, completat de prizele de aer pentru aripa față, asortate în același design argintiu-negru și cu brandul Mulliner. 
    • Toate aceste caracteristici sunt disponibile fie în crom strălucitor, fie în negru lucios mai contemporan al specificației Mulliner Blackline. 
    • Apropierea și deschiderea fiecărei uși dezvăluie celelalte caracteristici de design Mulliner – capace de oglinzi în argintiu satinat sau negru, Mulliner Welcome Lamps și praguri iluminate cu text Mulliner. 
  • Cabina lui Continental GT Mulliner W12 este una definită de lux și prezintă un nivel de alegere și personalizare pe care doar Mulliner le poate oferi
    • O împărțire unică de culori este exclusivă pentru mașină, cu o nouă combinație de piele primară și secundară, unită de o a treia culoare printr-o linie de design fluidă. 
    • Mulliner propune opt combinații diferite de trei culori, folosind paleta Bentley de piei și fire pentru a crea un contrast izbitor, dar elegant, în întreaga cabină. 
    • O gamă de 88 de furniruri de lemn Piano încurajează personalizarea în continuare. 
    • Matlasarea Diamond in Diamond pe scaune, ornamentele ușilor și panourile din spate este alcătuită din aproape 400.000 de cusături, fiecare romb conținând exact 712 cusături individuale. Desigur, acestea sunt disponibile și într-un spectru de fire colorate.
    • etc.

Continental GT Mulliner W12 este cu adevărat combinația supremă de măiestrie și performanță. Este disponibil atât în format coupe, cât şi cabriolet. Iar pentru cei care doresc luxul și confortul unui model Mulliner, dar cu caracterul unui V8, Continental GT Mulliner V8 rămâne disponibil.

Noul GT Mulliner W12 va fi expus la Festivalul de Viteză de la Goodwood din acest an, unde va urca pe deal împreună cu trei membri ai noii game S. Li se va alătura cel puţin prima mașină din seria Bentley Blower Continuation – Blower Car Zero.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/