(foto) Premieră la Pebble Beach: Supercarul de colecţie Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Lamborghini prezintă Aventador SVJ 63 Roadster, o ediție limitată a iconicului model super sport cu V12 din gamă, chiar în acest weekend la Monterey Car Week, SUA. Creând o nouă expresie a exclusivității în urma coupeului SVJ 63, noul SVJ Roadster va fi, de asemenea, produs în doar 63 de unități suplimentare numerotate, care comemorează anul 1963 în care a fost fondată compania.

Pentru noul model Aventador SVJ 63 Roadster, echipa de design Centro Stile și departamentul Ad Personam au combinat toate opțiunile de culoare și decorative, practic nelimitate, disponibile prin programul de personalizare al mărcii, creând astfel un număr de opt expresii de design. Disponibile doar pentru 63 de oameni din întreaga lume, fiecare dintre cele opt combinații unice cuprinde un exterior și un interior realizat exotic.

Stilul exterior este conceput special pentru modelul Roadster, cu o parte superioară din fibră de carbon mată sau lucioasă, care include acoperișul, capacul motorului, prizele de aer ale motorului, rama parbrizului și corpurile oglinzilor laterale retrovizoare.

Un nou finisaj mat similar titanului este aplicat pe jantele forjate Leirion. Pe caroserie se mai aplică neapărat o livrea SVJ 63 prin care se va diferenția de un SVJ obişnuit, dar şi o plăcuţă numerotată “1 of 63”.

În interior, trei scheme de culori din Alcantara, cu elemente din fibră de carbon pe întregul cockpit, sunt completate de inserţii brevetate CarbonSkin. Un ecuson pe volan confirmă că mașina este una de ediție limitată, la fel ca şi logoul “63” de pe peretele dintre scaune (şi acesta realizat din Alcantara și CarbonSkin).

Automobilul prezentat în aceste ore în California are o caroserie vopsită în culoarea gri mată Grigio Acheso, iar un contrast îl asigură elemente din fibră de carbon cu textură vizibilă. Detalii în culoarea portocalie Arancio Dac includ logo-urile SVJ și “63”, precum şi elementele centrale ale jantelor.

În interior, tapițeria cu Alcantara în trei tonuri Grigio Octans (gri), Grigio Cronus (gri) şi Arancio Dryope (portocalie) este combinată cu fibra de carbon și CarbonSkin. Scaunele sport din fibră de carbon sunt finisate cu nişte cusături Q-Citura de culoare albă, în timp ce sigla “63” din spatele scaunelor din fibră de carbon și Alcantara tăiată cu laser amintește ocupanților de exclusivitatea acestui SVJ Roadster.

Aventador SVJ Roadster susține performanța, manevrabilitatea și superioritatea aerodinamică excepțională a coupeului SVJ. De propulsie răspunde un V12 natural aspirat de 6.5 litri, care produce 770 CP la maxim 8.500 rpm şi 720 Nm de cuplu la 6.750 rpm, cu un raport greutate-putere de 2.05 kg/CP. SVJ Roadster accelerează de pe loc şi până la 100 km/h în 2.9 secunde și de la 0 la 200 km/h în 8.8 secunde. O viteză maximă de peste 350 km/h este completată de o distanță de frânare de la 100 km/h la 0 în 31 de metri.

Toate cele 63 de unități ale Aventador SVJ Roadster sunt deja vândute colecționarilor din întreaga lume. Livrările vor începe din 2020. Preţul de start depăşeşte suma de 400.000 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/