(update) Noul concept electric Hyundai pe care îl vom vedea la Frankfurt aminteşte de maşinile retro

(update 22.08.2019) Hyundai ne arată prima imagine a conceptului electric pe care îl va prezenta la Frankfurt şi despre care ne-a spus că prefigurează direcția designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei.

Se numeşte 『45』 , este făcut cu inspiraţie de a primul model al brandului lansat în anii ’70 şi reprezintă o piatră de hotar simbolică pentru viitorul design al EV-urilor.

Noul concept accentuează direcția de proiectare orientată spre viitor, explorând în același timp evoluția limbajului de design actual “Sensuous Sportiness” a Hyundai. În viziunea coreenilor, “Sensuous” reprezintă valorile emoționale îmbunătățite pe care clienții le pot experimenta prin design, iar “Sportiness” este determinată să implementeze aceste valori prin soluții de mobilitate inovatoare.


(20.08.2019) Hyundai aduce la Salonul Auto de la Frankfurt mai multe premiere, inclusiv hot-hatch-ul i30 N Project C

Hyundai vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu mai multe premiere auto. Printre ele se numără şi o ediţie limitată a hatchback-ului sport i30 N, botezată Project C.

Se pare că șeful diviziei Hyundai N Albert Biermann, care anterior a fost cap la BMW M, introduce în genele brandului coreean o abordare bavareză: lansează iniţial un model sport de bază, după care propune unul mai interesant doar pentru “gurmanzi”.

Din ceea ce aflăm iniţial este că în cazul în care în denumirea diviziei sport a Hyundai – litera N – simbolizează Centrul științific și tehnic al companiei în Namyang, atunci Project C este o referință la secțiunea pistei de teste a acestui centru, cunoscută sub denumirea Area C, acolo unde sunt testate doar cele mai performante maşini care pot atinge viteze mari. În această ordine de idei concluzia ar trebui să fie simplă: modelul i30 N Project C le va depăşi la capitol dinamic pe toate celelalte “N-uri” existente.

Automobilul va avea sub capotă un singur motor, versiunea de top cu 275 de CP pe care o poate avea şi un i30 N obişnuit. Dinamica sporită în viraje va fi asigurată de un corp mai uşor şi în acelaşi timp mai rigid, precum şi datorită unor jante de 19 inci care au o greutate mai redusă (similare am văzut şi în pachetul de opţiuni arătat anul trecut la Paris).

Printre alte detalii pe care trebuie să le ştim acum se numără o caroserie cu unele părţi realizate din fibră de carbon şi o suspensie resetată care aduce şi o gardă la sol micşorată. Cel mai probabil, acest model se va mai deosebi printr-o culoare portocalie a caroseriei.

Mai multe detalii le vom afla după premiera de la Salonul Auto de la Frankfurt. În total vor exista doar 600 de exemplare şi toate sunt dedicate exclusiv clienţilor din Europa.

Hyundai va mai prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt viziunea mărcii în ceea ce privește viitorul mobilității, dar și noutățile la nivel de gamă. Cu această ocazie, vor fi dezvăluite publicului noul i10, un concept electric, dar și primul vehicul electric pentru competiții.

În viziunea Hyundai, vehiculele viitorului vor oferi o libertate mai mare în privința designului, posesorii având posibilitatea de a le individualiza, astfel încât să reflecte personalitatea și stilul de viață ale fiecăruia, asemenea propriei locuințe. Primii pași care definesc conceptul STYLE SET FREE au fost prezentați în cadrul Târgului Internațional de Electronice (CES) 2019, dar și la Săptămâna Designului de la Milano.

În nouă etapă, la Salonul Internațional Auto de la Frankfurt, va fi dezvăluit publicului un concept electric care prefigurează direcția designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei.

“Odată cu primul concept electric care integrează direcția STYLE SET FREE, precum și cu prima mașină electrică pentru curse, Hyundai oferă o perspectiva asupra viitorului mobilității. De asemenea, suntem nerăbdători să prezentăm noul i10 care, datorită unei game largi de dotări de conectivitate și siguranță, va deveni unul dintre factorii determinanți ai succesului mărcii Hyundai în Europa”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vice preşedinte Marketing & Product la Hyundai Motor Europa.

Hyundai Motorsport a început şi dezvoltarea primului vehicul electric pentru competiții. Modelul, care a fost proiectat și construit la uzina din Alzenau, Germania, va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în prima zi dedicată presei.

Această lansare deschide o nouă eră pentru companie în domeniul sporturilor cu motor. Obiectivul Hyundai este de a dezvolta modele de înaltă performanță și în acest segment, consolidând angajamentul mărcii de a proteja mediul înconjurător.

Și noul Hyundai i10 (click pentru detalii) va avea premieră mondială la Frankfurt. Modelul prezintă un design dinamic, dar și noi caracteristici în ceea ce privește conectivitatea, incluzând sistemele Connected Car și Blue Link. Cu această ocazie va fi lansată și o versiune specială a noului i10.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/