(video) Premieră: Noile ediţii scumpe şi limitate BRABUS SHADOW 800 & BRABUS BLACK OPS 800

Primul week-end al acestui sezon estival a fost scena pentru două premiere mondiale spectaculoase marca BRABUS, în două dintre cele mai fascinante puncte fierbinți din Europa, la aproximativ 1.500 de km unul faţă de altul.

Noul BRABUS BLACK OPS 800 şi-a marcat debutul său pe insula Sylt din Marea Nordului, ca parte a BRABUS VIP SUMMER TOUR 2019, în timp ce noul BRABUS SHADOW 800 a fost arătat la Top Marques 2019 din principatul Monaco, alături de noul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ cu pachet BRABUS 800.

Baza pentru aceste două off-roader-uri exclusive de înaltă performanță, care sunt construite într-o ediție strict limitată de doar zece vehicule fiecare, este actualul Mercedes G 63 AMG. Sub capotă au câte un V8 twin-turbo de 4.0 litri, care produce 800 de CP şi 1.000 Nm de cuplu. Cu acesta şi alte componente adiţional modificate, prin care ECU sau eşapament, maşinile pot sprinta de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 4.1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 240 de km/h.

Ambele modele speciale mai sunt echipate cu un kit exterior aerodinamic BRABUS Widestar Widebody (+10 cm în lăţime) și jante forjate de 23 de inci BRABUS Monoblock F “BLACK PLATINUM Special Edition”. Cu toate acestea, SUV-urile se deosebesc nu numai cu schema lor de culori speciale, prize de aer şi corpuri de iluminat adiţionale, dar, de asemenea, în ceea ce privește proiectarea exclusivă a habitaclurilor cu piele fină BRABUS.

Noul BRABUS SHADOW 800 este oferit cu un preţ de start de export şi fără TVA de 327.621 de euro (va exista în doar 28 exemplare), în timp ce în Germania cu TVA inclus costă minim 389.869 de euro. BRABUS BLACK OPS 800 costă de la 275.055 şi respectiv 327.316 euro (doar 10 exemplare).

Vezi şi: (video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS 800 WIDESTAR

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/