(foto) Premieră: Noul Bentley Continental GT Mulliner Convertible

Bentley Mulliner, divizia care se ocupă de personalizarea maşinilor mărcii în baza tuturor capriciilor clienţilor, anunță astăzi introducerea noului Continental GT Mulliner Convertible: culmea de lux a familiei Continental GT.

Mulliner a mers dincolo de meșteșugăritul-lider din industrie, ceea ce este sinonim cu Bentley și cel mai definitoriu Grand Tourer din lume pentru a crea Continental GT Mulliner Convertible și a redefini culmea luxului auto fără acoperiș.

Noul Continental GT Mulliner Convertible a fost creat pentru a atrage clienții care doresc un accent și mai mare pe detalii frumoase. Mândră de poziția dintre farurile inspirate din cristale tăiate, realizate cu precizie, Bentley Mulliner introduce o nouă grilă  de radiator Double Diamond, care este completată în continuare de prize laterale marca Mulliner, care continuă argintul unic pe tema diamantului negru.

Noul design Double Diamond a fost făcut cu inspiraţie din conceptul exclusiv de matlasare interioară a pielii Diamond-in-Diamond, care împodobește toate cele patru scaune, panourile ușilor, camerele spate și acum pentru prima dată capacul care acoperă compartimentul unde stă ascuns acoperişul textil când este dat jos.

Tapiţeria Diamond-in-Diamond a fost concepută pentru a include cusături de contrast în două culori complementare pentru a accentua firul împotriva cuverturii. Este nevoie de aproape 400.000 de cusături pentru a putea aplica această matlasare în cabina mașinii, fiecare diamant conținând exact 712 de cusături individuale – fiecare aliniată precis pentru a indica centrul diamantului pe care îl creează. Dezvoltarea procesului de broderie pentru a livra acest proces singur a durat 18 luni de zile!

Profilul elegant și musculos al modelului Continental GT Mulliner Convertible nişte jante cu design nou de 22 de inci, cu 10 spiţe vopsite şi polişate, cu insigne plutitoare, auto-nivelante, care rămân vertical în timp ce roata se rotește.

Revenind la interiorul ultramodern, Continental GT Convertible oferă opt combinații personalizate în trei culori la alegere. O nouă împărțire de culori proiectată de Mulliner definește cele opt moduri de culoare, inclusiv o a treia culoare de accent pentru interior sub forma unei linii de design distinctiv. Pieile cusute manual sunt împodobite cu o broderie unică marca Mulliner.

Cei de la Bentley Mulliner au mai combinat tehnicile tradiționale și moderne de construcție pentru a introduce noi caracteristici contemporane și personalizate. Un finisaj tehnic cu diamant de contrast a fost aplicat pe consola centrală, care include şi un nou, exclusiv, în argint periat, ceas Breitling, aranjat frumos între un cvartet de deflectoare de aer cromate. Aceeași temă se poartă de la fizic la digital prin noile ceasuri de bord din spatele volanului.

Noul Continental GT Mulliner Convertible a mai primit un sistem de iluminare ambientală cu șapte teme diferite, praguri Mulliner iluminate și o pereche de proiectoare LED în oglinzi care arată pe sol faimoasele aripi Bentley. În plus, modelul este disponibil de comandat cu sistemul audio de top de la Naim. Configurația de ultimă generație include 18 difuzoare și două traductoare Active Bass, conduse de un amplificator de 2.200 watt, 20 canale și opt moduri de sunet DSP cu Active Bass.

Clienții de Continental GT Mulliner Convertible vor mai primi o cheie acoperită cu piele într-o casetă de prezentare realizată manual de Mulliner, care se potrivește cu configurația interioară a celor trei culori din mașină. Cele două chei au carcase făcute în culori similare, cu cusături de contrast.

Noul Continental GT Mulliner Cabrio va fi disponibil la comandă atât cu motor V8, cât și W12. Dacă este echipat cu W12 de 6.0 litri şi cu două turbocompresoare, poate face 0-100 km/h în 3.8 secunde şi rula cu maxim 333 km/h, însă dacă se optează pentru V8-ul de 4.0 litri cu două turbocompresoare atunci cifrele sunt de 4.1 secunde şi 318 km/h respectiv.

Mai pot fi vopsite maşinile în una din cele 61 de culori din paleta extinsă a Bentley Mulliner, deşi pot comanda specialiștilor în vopsea o culoare personalizată.

Primul exemplar al rafinatului Continental GT Mulliner Convertible își va face debutul global la Salonul Internațional de la Geneva. Apropo, tot acolo vom vedea proiectul numit Bentley Mulliner Bacalar, care ne va arăta viitorul personalizării auto, realizat din materiale durabile și într-un design frumos inspirat de conceptul EXP 100 GT.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Premieră: Ediţia limitată de adio Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner

(foto) Premieră: Ediţia limitată Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner

(foto) Maşină de colecţie: Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/