(foto) Primul Jaguar F-PACE facelift din Moldova are 404 CP şi îl bucură deja pe proprietar

De curând în ţara noastră a ajuns şi SUV-ul actualizat Jaguar F-PACE, astfel încât dealerul oficial de la Chişinău nu a ezitat să anunţe că primul exemplar are deja un proprietar. Maşina, a cărei chei au fost deja înmânate posesorului, nu este una simplă, ci a doua cea mai puternică versiune după F-PACE SVR!

Exemplarul din imagini, un Jaguar F-PACE R-Dynamic S PHEV, este unul care atrage imediat priviri, în primul rând prin culoarea sa albastră – un Bluefire Blue. Aceasta se combină cu un interior unde domină pielea într-o nuanţă bej-deschisă Light Oyster. O combinaţie destul de interesantă în opinia noastră!

Sub capotă are o unitate de propulsie plug-in hybrid, care combină un benzinar turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri, cu un motor electric (total: 404 CP şi 640 Nm de cuplu). În tandem funcţionează o cutie de viteze automată în opt trepte (cu padele în spatele volanului) şi un sistem de tracţiune integrală. Face 0-100 de km/h în 5.3 secunde şi atinge maxim 240 de km/h.

Motorul electric este alimentat de o baterie litiu-ion de 17.1 kWh și contribuie la reducerea emisiilor de CO2 până la 49 g/km şi la un consum care poate ajunge chiar şi la 2.2 l/100 km! Atunci când este complet încărcat, modelul P400e este capabil de o autonomie de până la 53 de km în regim complet electric. Încărcarea rapidă (cu până la 32 kW) este capabilă să asigure 0-80% în 30 de minute, în timp ce printr-un wallbox de 7 kW se poate completa aceeaşi stare în doar o oră și 40 de minute.

Mai are o specificație R-Dynamic şi un nivel de echipare S, ceea ce înseamnă prezenţa unui pachet impresionant ce include, printre altele: sistem Configurable Dynamics, suspensie cu amortizoare adaptive, faruri LED Premium adaptive cu semnalizatoare dinamice, jante la 19 inci, hayon acţionat electric, scaune frontale reglabile electric în 16 poziţii şi cu memorie, covoraşe premium, volan multifuncţional, tapiţerie perforată, sistem audio Meridian, climatizare pe două zone, sistem multimedia Pivi Pro, camere la 360 de grade, volan încălzit, etc.

Preţul maşinii din imagini cu dotările opţionale selectate şi incluse este de 83.000 de euro (preţul de start a versiunii P400e este 69.500 euro). Iar cel mai accesibil F-PACE costă minim 52.000 de euro. Mai este de menţionat că o suspensie cu amortizoare adaptive se oferă standard pentru orice motorizare pe benzină doar!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/