(foto) Primul program de tuning pentru noul AURUS Senat ar putea veni la fel din Rusia

Un atelier de tuning din Federaţia Rusă – Khann – care are o anumită experienţă în spate, a decis să dezvolte un kit exterior aerodinamic pentru noul sedan de lux AURUS Senat. Proiectul numit KHANN Aurus GT Concept este deocamdată realizat doar virtual şi doar într-o fază conceptuală.

Dacă va primi o undă verde, pentru noul Senat vor fi concepute noi bare de protecţie, o grilă diferită de radiator, dar şi extensii pentru aripi. Acestea din urmă vor fi combinate cu ecartamente extinse şi cu noi seturi de roţi cu jante cu spiţe multiple. Unele elemente vor mai fi vopsite într-o culoare diferită faţă de cea generală a caroseriei sau opţional vor putea fi realizate din fibră de carbon.

Cum se vor schimba lucrurile sub capotă sau la interior nu se cunoaşte. Atelierul se ocupă prioritar de crearea unor noi bodykit-uri pentru modele Lexus şi Toyota, iar printre alte produse pe care le pune la dispoziţie se numără părţi din fibră de carbon, jante forjate, noi sisteme de evacuare a gazelor de eşapament, covoraşe pentru podea, accesorii, etc.

Amintim că producţia modelului Senat a fost stabilită deocamdată la capacităţile pe care le are institutul NAMI, însă din 2021 va trece în Elabuga la uzina Ford Sollers unde treptat se va ajunge la 5.000 de unităţi anual. Preţul unui model de bază este de 18.000.000 de ruble.

La sfârșitul lunii august, primul showroom al noii mărci a fost deschis la Moscova și, în același timp, șeful AURUS și-a împărtășit planurile pentru viitor. Astfel, în următorii doi ani, conducerea intenționează să intre pe piața chineză şi tot acolo să apară primul dealer.

Vezi şi: Servodirecţie hidraulică şi motor Euro 5?! Caracteristicile detaliate ale noului AURUS Senat

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/