(foto) Retro Automotive a făcut pentru Lando Norris un unic Land Rover Defender

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După un sezon incredibil în F1, Lando Norris își va petrece vara la volanul unui alt tip de animal. Proiectat pentru a se potrivi cu combinația de culori a unui McLaren, acest V8 topless va întoarce cu siguranță privirile, chiar dacă Monaco este capitala super mașinilor din Europa.

Compania britanică Retro Automotive a finisat o comandă plasată de pilotul de Formula 1, Lando Norris. Pentru el s-a făcut un restomod pe baza unui clasic Land Rover Defender 90.

Mașina, deosebită și prin faptul că este decapotabilă, are în benă un mini cuptor pentru pregătirea de pizza.

La cererea clientului, SUV-ul din 2001 a fost complet lipsit de acoperiș. Culoarea metalizată Nardo Grey cu inserții negre imită schema de culori pe care o oferă McLaren pentru autoturisme. Sub aripile extinse sunt instalate jante din aliaj negre (18 inchi) în AT-uri 275/65.

Defender-ul s-a mai ales cu blocuri optice moderne pe bază de LED-uri și o tapițerie cu piele naturală de culoare albastră. Sistemul audio Pioneer are o interfață ce suportă Apple CarPlay. În cabină mai există o boxă portabilă Marshall.

Mașina are în total șase locuri: două scaune individuale și două banchete laterale. Echipamentul mai include un set de picnic, un cuptor de pizza portabil marca Ooni, suspensie pneumatică și un șasiu restaurat și recondiționat, inclusiv cu noi mecanisme de frânare.

În general, aspectul și interiorul simplist al clasicului Defender au rămas neschimbate. Sub capotă se află un motor V8 de 3.9 litri, cuplat la o cutie de viteze manuală. Puterea și caracteristicile dinamice ale mașinii nu au fost făcute publice.

Realizarea proiectului a necesitat mai mult de 1000 de ore de muncă manuală. Retro Automotive are sediul în Yorkshire și realizează mai puțin de 20 de mașini personalizate pe an.

Vezi și: (video) Un atelier din Olanda a realizat un Defender 90 decapotabil. Mașina în ediție limitată s-a epuizat foarte repede

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise