(foto) Rolls-Royce aduce la Geneva un Ghost “prăfuit” cu diamante

La Salonul Auto de la Geneva va fi prezentat în premieră publică un nou sedan de lux al celor de la Rolls-Royce Motor Cars, numit Rolls-Royce Ghost Elegance.

Ceea ce va scoate acest automobil cel mai mult în evidenţă va fi vopseaua sa, aceasta fiind amestecată cu praf de diamante.

Britanicii din Goodwood spun că maşina este făcută la comanda unui client şi în vopseaua acesteia au fost adăugate 1.000 de diamante fărâmițate.

Rezultatul s-a transformat în culoarea unică numită Diamond Stardust. Vopseaua a fost făcută timp de două luni de zile şi ulterior a mai fost acoperită cu un strat de lac.

Vezi şi: (foto) Rolls-Royce Ghost Eternal Love: Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Pietrele preţioase au fost măcinate până când s-au transformat în pulbere şi de aceea automobilul sclipește. Tactil nu se va simţi nimic pe caroserie, însă efectul vizual pe care îl creează diamantele este unic.

Rolls-Royce Ghost Elegance este construit pe baza unui sedan Ghost cu ampatament alungit. Pe lângă vopseaua exclusivă, modelul unic s-a ales cu jante de 21 de inci şi nişte linii roşii-negre aplicate manual pe caroserie.

Vezi şi: Familia regală din Arabia Saudită a comandat un sedan Rolls-Royce special (foto)

La interior luxul nu lipseşte. Aici se va găsi o tapiţerie premium, cusături pentru contrast, covoraşe din velum, mai multe elemente din lemn natural şi un ceas original pe planşa de bord.

Motorul nu a fost supus modificărilor. Maşina este pusă în mişcare de un V12, cu un volum de 6.6 litri şi care oferă 570 de cai putere. Acceleraţia până la 100 de km/h se face timp de 4.9 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h.

Fiind o comandă individuală, preţul lui Rolls-Royce Ghost Elegance nu a fost anunţat.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră – Rolls-Royce Ghost Black Badge şi Wraith Black Badge

Cmentariile sunt închise