(foto) Ruşii ar fi în extaz. Cum ar arăta un UAZ Hunter pick-up 6×6 dacă s-ar produce

Tot-terenul legendar produs la uzina din Ulianovsk niciodată nu a fost produs într-o caroserie pick-up. Dar ce ar fi dacă ar apărea în serie o asemenea maşină şi încă una cu şase roţi?!

La prima vedere poate părea o absurditate, însă anume astfel de caracteristici i-ar putea dezlănţui lui Hunter principalul avantaj – cel de off-roader la toate capitolele.

O gardă impunătoare la sol în tandem cu nişte roţi “dinţate” de dimensiuni mari ar oferi o asigurare că orice tip de teren poate fi trecut cu succes.

Maşina din imaginile de tip render mai are nişte bare de protecţie masive, bosaje proeminente şi un set de corpuri de iluminat suplimentare care sunt amplasate pe acoperiş.

Vezi şi: (foto) Un nou crossover Lada ar putea fi construit pe baza Daciei Duster? Iată cum ar arăta

Pick-up-ul UAZ Hunter ar mai avea în acest caz un ampatament alungit şi o benă destul de spaţioasă, înconjurată de nişte bare de metal.

Eşapamentul ar avea terminaţii care ar ieşi pe lateral, în faţa punţilor posterioare.

Pentru a realiza aceste imagini autorul a folosit designul lui Mansory Mercedes-Benz G63 AMG 6×6.

Vezi şi: (foto/video) Gelandewagen-ul fostei URSS – UAZ-469. Scurt istoric despre cel mai iubit crossover din Rusia

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/