(foto) Specialiștii Auto Inspect au identificat o mașină care are parcursul modificat cu peste 320000 de km

În prezent, cifrele care indică parcursul total al unui automobil sunt foarte uşor de schimbat, mai ales dacă acestea sunt afişate digital, pe un ecran. Colegii de la Auto Inspect cunosc foarte bine despre acest lucru şi în cadrul unei noi verificări la solicitare s-a demonstrat că acest lucru este posibil şi încă foarte actual.

FOTO simbol: netcarshow.com (Renault Scenic cu panou de bord digital)

De curând specialiştii au fost rugaţi să verifice starea lucrurilor în cazul unui Renault Scenic. La întâlnire, proprietarul automobilului le-a spus că mașina a fost importată în noiembrie 2019 de către niște cunoscuți care se ocupă cu importul maşinilor din Franța, patria companiei Renault.

Zis şi făcut, s-au apucat de lucru, iar în proces, mare i-a fost mirarea proprietarului când în locul celor 155.466 de kilometri afișați pe bordul mașinii i-a fost arătată cifra reală de 478.468 km parcurşi! Diferenţa constituie peste 322.000 de kilometri care au fost ascunşi intenţionat pentru a face maşina mai atractivă.

Din discuție băieţii de la Auto Inspect au înțeles că și proprietarul mașinii a fost mințit la cumpărare, respectiv fără ca să își dorească și fără ca să știe, a scos în vânzare o mașină cu kilometraj modificat într-atât de mult, încât e aproape comparabil cu distanța dintre Pământ și Lună!

“Aceasta este una din cele mai mari modificări de kilometraj din cele văzute de noi, dar recordul de minus 700.000 km rămâne nebătut. Încă….”, au concluzionat cei de la Auto Inspect.

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Un nou record! Auto Inspect a găsit o maşină cu aproape jumătate de milion de km întorşi

https://autoblog.md/foto-record-absolut-auto-inspect-a-gasit-o-masina-moderna-in-moldova-cu-cate-sute-de-mii-de-km-intorsi/

Auto Inspect: Record pentru stratul de chit, aplicat după un accident

Cmentariile sunt închise