(foto) În stare ideală şi peste 50 de ani. Un Ferrari 275 GTB/6C va fi vândut la licitaţie

În zilele de 19 şi 20 ianuarie, în Phoenix, Arizona, se va desfăşura prima licitaţie organizată de casa RM Sothebyʼs în noul an 2017.

Catalogul de maşini care îşi vor găsi proprietari acolo este unul impunător şi printre acestea se numără loturi foarte interesante. Unul din ele reprezintă un frumos Ferrari 275 GTB/6C by Scaglietti.

Ferrari 275 a fost creat sub supravegherea strictă a celui care a fost Enzo Ferrari şi a fost model care a înlocuit legendarul Ferrari 250.

Maşina a fost prezentată în premieră mondială în anul 1964 la Salonul Auto de la Paris.

Vezi şi: Record de vânzări la o licitaţie din Milano, acolo unde s-a vândut o colecţie de maşini confiscate

Cele trei litere din denumire – GTB – înseamnă că acoperişul maşinii este parte a caroseriei, un tot întreg. GTS înseamna că maşina avea un acoperiş retractabil.

În continuare, iniţialele 6C înseamnă că maşina este dotată cu şase carburatoare, acest lucru fiind o dotare opţională din uzină.

Ferrari 275 GTB/6C este pus în mişcare de un agregat V12 pe benzină care are un volum de doar 3.3 litri. Acesta produce 309 cai putere şi este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

De pe loc şi până la viteza de 100 km/h coupeul accelerează în aproximativ şase secunde. Viteza maximă este egală cu 260 km/h.

Exemplarul descris în acest articol are numărul şasiului 08431, a fost produs în 1966 şi a fost trimis unui dealer din Statele Unite ale Americii.

În total această maşină a avut patru proprietari, însă acest fapt nu a influenţat la starea estetică şi tehnică, care îi este aproape de cea originală.

Vezi şi: (foto) Cavalerul negru din anii ’70. Un Lamborghini special îşi caută un nou proprietar

Pe odometrul acestui Ferrari 275 GTB/6C de culoare galbenă se arată că au fost parcurşi aproximativ 34.270 de kilometri.

RM Sotheby’s planifică să încaseze pentru acest automobil minunat între 2.4 şi 2.8 milioane de dolari.

Vezi şi: (foto) Un rar şi magnific Ferrari F50 Nero Daytona îşi caută un nou îmblânzitor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/