(foto) Strategie sau șiretlic? Audi reintroduce o mașină cu jante din oțel, însă nu spune și nici nu arată asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Audi, unul dintre producătorii germani cu renume, de mașini premium, a relansat cea mai ieftină interpretare a noului model Q4. Versiunea de bază 35 e-tron este numită: „o intrare atractivă în mobilitatea electrică”. Și interesant este că în comunicatul de presă oficial a publicat câteva imagini cu mașina, însă acestea nu corespund întocmai realității.

Ceea ce ne arată Audi este de fapt o mașină bine echipată. Dar ceea ce găsim în configurator este o cu totul altă realitate. De exemplu, producătorul nu spune că oferă pentru o mașină de 45.600 de euro cel puțin niște roți cu jante din oțel de 19 inchi și capace…

Amintim că la momentul lansării noului Audi Q4 e-tron, în primăvara lui 2021, versiunea 35 era disponibilă din start și costase în Germania minimum 41.900 de euro. Ulterior a fost eliminată din lipsă de cerere, iar acum e reintrodusă. Și, deși practic nimic nu s-a schimbat, costă mai scump. Mai mult, modelul Q4 Sportback 35 e-tron costă de la 47.600 de euro!

Un Q4 35 e-tron oferă o autonomie de până la 355 km (Sportback: 365 km) și o capacitate de încărcare DC de 145 kW (anterior 100 kW maximum). Bateria de 52 kWh se reîncarcă 10-80% în 25 de minute. De propulsie răspunde un electromotor posterior cu 170 CP. Realizează cu această motorizare 0-100 km/h în 9.0 secunde și atinge maximum 160 km/h.

Echiparea extinsă include, printre altele, Audi MMI navigation plus, Audi Connect navigation and infotainment și Audi virtual cockpit de 10.25 inchi. Capacul portbagajului este acționat electric și reacționează la gesturile piciorului cu cheia confort opțională. Scaunele față încălzite fac, de asemenea, parte din echiparea standard.

NOU:

Pentru Q4 35 e-tron și celelalte variante din seria Q4, Audi Application Store va fi disponibil în interfața multimedia (MMI) a vehiculelor pentru prima dată începând cu luna iulie. Acesta oferă acces la o selecție largă și în creștere de aplicații populare, fără a utiliza un smartphone. Este inclus un pachet de date de 25 GB pentru un an, pe care clienții îl pot activa gratuit prin intermediul Cubic Telecom. Conexiunea de date este realizată prin intermediul antenei externe a vehiculului.

Ați fi de acord să achitați aproape 50.000 de euro pentru o mașină nouă, cu jante din oțel, în 2024?

Vezi și: (foto) Actualizare pentru Audi Q4 e-tron: mai multă autonomie, mai multă eficiență, mai multe emoții

Cmentariile sunt închise