(foto) Un colecţionar a venit personal la atelierul Bugatti pentru a ridica nu una, ci opt maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Château Saint-Jean este locul în care Ettore Bugatti – tatăl fondator al mărcii – obișnuia să primească clienții și să sărbătorească cu stil livrarea noului lor automobil. De-a lungul multor decenii, pe măsură ce clienții au intrat pe faimoasele terenuri din Molsheim, trecând pe sub Poarta Istoricului, au avut loc nenumărate înmânări de neuitat.

Recent, unul dintre cei mai pasionați proprietari de Bugatti a efectuat o vizită la Molsheim și a plecat acasă nu cu unul, ci cu opt noi modele Bugatti: un Chiron Super Sport 300+, un Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition (unul din opt certificate de „La Maison Pur Sang”), alături de șase Bugatti Baby II!

Primele două în aparţin acestei persoane, însă exemplarele Baby II au fost făcute pentru toţi cei şase copiii ai săi, fiind personalizate inclusiv în culorile galben, roșu, albastru, verde, alb și portocaliu. Toți copii ai săi au fost la fața locului, astfel încât fiecare să poată experimenta magia viziunii lui Ettore, să exploreze Atelierul și să fie martor la modul în care sunt create mașinile hiper sport ale mărcii. Pe scurt, a vrut ca ei să experimenteze singuri magia Molsheim, înțelegând pe deplin ce înseamnă să faci parte din familia Bugatti.

Deşi evident că nu se mai produce, amintim că Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition a devenit în 2013 cea mai rapidă decapotabilă de producţie din lume, atingând o viteză maximă de 408,84 km/h cu ajutorul unui W16 de 8.0 litri (1.200 CP). Au fost produse și livrate doar opt astfel de mașini, iar exemplarul acestui proprietar vine cu certificarea oficială de la La Maison Pur Sang. 

Cu această maşină adăugată acum la colecția sa, alături de unul din 30 de Chiron Super Sport 300+, gama de adevărate legende ale vitezei a fost completată.

Funcționând exclusiv la sediul central din Molsheim, programul de certificare La Maison Pur Sang verifică autenticitatea modelelor de toate vârstele din istoria ilustră a mărcii. De asemenea, programul oferă clienților și colecționarilor o gamă largă de opțiuni de restaurare și reconfigurare. Dacă s-au făcut careva intervenţii asupra decapotabilei nu se menţionează.

Cmentariile sunt închise