(video) Bugatti Baby II nu este nici pe aproape o maşină-jucărie pentru copii mici

Tocmai la timp pentru sărbători, seria limitată Bugatti Baby II a sosit acum câteva zile în California de Sud. Aceasta marchează prima apariție a vehiculului în America de Nord de când Bugatti a anunțat că intenționează să recreeze modelul original din 1926.

De la momentul lansării sale, mașina a atras atenția internațională datorită ingineriei sale rafinate din zilele noastre, cuplată cu semnele autentice ale originalului Type 35 pe care se bazează.

Ca parte a turului, Bugatti Baby II a fost dus pe istoricul circuit de curse Willow Springs International Raceway, oferind câtorva norocoși ocazia de a conduce un exemplar în specificaţie Vitesse şi cu opţiunea Speed Key. Bugatti Baby II va fi, de asemenea, expus în showroom-urile Bugatti Newport Beach și Bugatti Beverly Hills până în decembrie.

În parteneriat cu The Little Car Company, Bugatti va produce doar 500 astfel de vehicule la scară de 75%. În timp ce majoritatea unităților au fost deja rezervate, o cantitate mică din sloturile de construcție au fost rezervate clienților Bugatti și vor fi alocate în funcție de primul venit, primul servit.

Bugatti Baby II poate fi savurat de mai multe generații de colecționari și entuziaști. Fiecare model, construit pe o platformă electrică cu tracțiune spate, oferă opțiuni de baterie cu rază scurtă și lungă, cu o autonomie de până la aproximativ 50 de km în funcție de stilul de conducere. Proprietarii se vor bucura de combinația de manevrabilitate autentică lui Type 35 și de elemente tehnologice moderne, inclusiv frânare regenerativă, amortizoare reglabile, volan detaşabil și celebrul Bugatti Speed ​​Key, oferind șoferilor capacitatea de a atinge o viteză maximă de aproape 68 de km/h.

Cele trei versiuni ale lui Bugatti Baby II includ cel de bază cu un preţ de start în SUA de 36.600 de dolari, Vitesse de la 53.000 de dolari și Pur Sang de la 71.400 de dolari. Acesta din urmă se oferă cu o caroserie realizată manual din aluminiu.

Odată achiziționate, proprietarii de Bugatti Baby II devin automat membri ai Bugatti Owner’s Club și The Little Car Club, ambele oferind șansa de a-și conduce maşinuţa electrică pe unele dintre cele mai celebre circuite de curse din lume.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/