(foto) Unicul BMW XM Mystique Allure – primul automobil cu materiale din industria modei aplicate în design

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premiere strălucitoare de filme, vedete care împodobesc covorul roşu şi un automobil de înaltă performanţă de-a dreptul unic: acesta este Festivalul de Film de la Cannes şi ieri a găzduit premiera mondială a BMW XM Mystique Allure.

Mașina este cel mai recent produs al colaborării dintre BMW şi modelul Naomi Campbell.

BMW XM Mystique Allure

O intrare grandioasă la Cannes

Cea de-a 77-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a fost alegerea ideală pentru premiera mondială a mașinii. Pe fundalul spectaculos al staţiunii de pe Riviera Franceză, Naomi Campbell a prezentat creaţia unică, inspirată de ea, unui public de oaspeţi selectaţi. Ulterior și-a făcut apariția cu maşina pe covorul roşu din faţa Palais des Festivals et des Congrès.

„A fost cu adevărat incredibil să fiu martor cum viziunea BMW pentru BMW XM Mystique Allure a prins viaţă. Mă simt profund onorată că am oferit inspiraţia pentru primul lor automobil demonstrativ de high fashion, care reprezintă o capodopera unică din toate punctele de vedere.”

Primul BMW proiectat cu materiale high-fashion

BMW XM Mystique Allure este primul automobil din istoria mărcii care a fost proiectat folosind materiale din industria modei. Această legătură neobişnuită prezintă mașina într-o lumină cu totul nouă: expresiv, avangardist şi, în egală măsură, elegant şi luxos.

Inspirat de culoarea preferată a lui Naomi, exteriorul automobilului are o nuanţă ultramarină profund saturată, accentuată de un finisaj mat lucios. O traducere contemporană a materialelor high-fashion de la producătorii de textile de lux, designul translatează perfect interiorul în exterior, prezentând catifea bogată şi paiete metalice Frozen strălucitoare, care oferă nuanţe variind de la violet intens la ultramarin profund.

Suprafeţele irizate au fost create cu măiestrie precisă şi cu un ochi fin pentru detalii. Acestea sunt inspirate de formele geometrice atrăgătoare ale BMW XM şi aduc o bogăţie vizuală deosebită esteticii extrovertite a automobilului.

Designul BMW XM Mystique Allure oferă un punct de întâlnire pentru înaltă performanţă şi haute couture şi pictează o imagine unică a luxului progresiv care continuă în interior. Toate suprafeţele din interiorul automobilului, inclusiv M Lounge din spate, sunt acoperite cu catifea violet.

BMW IconicSounds Electric: sunet de condus exclusiv prin colaborarea cu Hans Zimmer

Aspectul îndrăzneţ al BMW XM Mystique Allure este completat de un caracter acustic la fel de unic. În centru se află o adaptare personalizată a BMW IconicSounds Electric, dezvoltată ca parte a colaborării dintre BMW Group Sound Design şi compozitorul de coloane sonore Hans Zimmer.

Sunetul de condus creat pentru modelul unic este inspirat la fel de Naomi Campbell. În modul de funcţionare electric, fiecare mişcare a acceleraţiei este acompaniată de un sunet captivant din punct de vedere emoţional.

Acesta este al treilea an consecutiv în care BMW a devenit Partener Auto Oficial al Festivalului de Film de la Cannes. Şi se va baza pe un serviciu shuttle exclusiv cu peste 200 de automobile – printre care modelele electrice i7, iX şi i5 şi modelul plug-in hybrid XM.

Vezi și: (video) Două din 500 sunt deja în Moldova! Primul contact cu BMW XM Label Red – cel mai scump și mai puternic BMW

Cmentariile sunt închise