(foto/update) Ce s-a întâmplat de fapt? Poliția vine cu detalii despre cauza accidentului din preajma satului Căpriana

Poliția a venit cu mai multe amănunte în privința accidentului care a avut loc în această seară pe traseul Chișinău-Leușeni.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi produs din cauza unei depășiri periculoase în care s-a angajat șoferița aflată la volanul lui Mercedes-Benz E-Class. Soțul acesteia, care era pe scaunul din dreapta, a decedat până la venirea medicilor.

La spital au fost transportate toate persoanele aflate în E-Class, cât și în S-Class-ul care circula regulamentar. Ambele automobile erau echipate cu anvelope de iarnă.

Comunicatul oficial al Poliției:

Accidentul de pe traseul Chișinău-Leușeni s-a produs în jurul orei 16:40. La volanul automobilului Mercedes, care se deplasa din direcția Chișinău spre Leușeni, se afla o femeie de 40 ani, având ca pasageri soțul și doi copii minori.

În urma investigațiilor preliminare s-a stabilit că femeia s-ar fi angajat într-o depășire periculoasă, reasigurându-se regulamentar și s-a tamponat într-un alt automobil de marca Mercedes la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani. În urma impactului pasagerul de pe bancheta din față a primului Mercedes, care era și soțul șoferiței, a decedat pe loc. Soferul celui de-al doilea Mercedes, dar și ceilalți pasageri au fost transportați la spital.

La fel polițiștii au stabilit că ambele automobile erau echipate cu cauciucuri de iarnă.

La acest moment automobilele au fost evacuate și se întreprind măsuri de pregătire a traseului pentru reluarea traficului.”

Foto: Poliția Republicii Moldova

Cmentariile sunt închise