(foto/video) Capsula timpului: A procurat o Toyota Camry 40 produsă în 2007 cu doar 28 de kilometri la bord!

Fiind un model extrem de apreciat pentru fiabilitatea de care a dat dovadă și pentru confortul suspensiei, o generaţie mai veche de Toyota Camry este la mare căutare printre fanii modelului chiar și în prezent.

Şi iată că fiind în căutarea unui Camry 40, o astfel de persoană a reușit să dea de un exemplar unic. Mașina din imagini a fost produsă în anul 2007 și are la bord doar 28 de kilometri. Asta după ce mai bine de 14 ani a stat încuiată într-un garaj din Rusia, imediat după procurarea dintr-un showroom Toyota.

Din materialul video de mai jos puteți observa că mașina este plină de praf, în timp ce scaunele au încă pelicula din fabrică peste ele.

https://www.youtube.com/embed/steAr5Eqd0I

Din păcate nu avem prea multe detalii despre această achiziție, însă știm doar că sub capota mașinii stă un motor pe benzină de 2.4 litri 2AZ-FE care produce 167 de cai putere. Noul proprietar este din orașul Rostov, Rusia.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/