(video) Fiți atenți la ghețuș! O șoferiță s-a răsturnat în decor cu roțile în sus pe strada Uzinelor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În țara noastră se circulă în condiții de iarnă, ceea ce înseamnă că atenția trebuie să fie mult mai sporită decât de obicei. În această dimineață devreme, la ora 6:25, prin apel la 112 a fost înregistrat un accident rutier pe strada Uzinelor. La fața locului echipajul de poliție sosit a găsit o Mazda răsturnată în afara carosabilului cu roțile în sus.

Ofițerii care au documentat accidentul au stabilit că femeia de 37 de ani care se afla în spatele volanului, în timpul deplasării, nu a adaptat viteza de deplasare la situația rutieră și într-o curbă a pierdut controlul mașinii, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de scurgere a apelor pluviale. Șoferița a fost preluată de salvare și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

VIDEO: facebook.com/kity.black.9212

În context, vă informăm că atât Poliția Națională, Administrația de Stat a Drumurilor, cât și Serviciul Hidrometeorologic de Stat, au anunțat despre formarea ghețușului pe drumuri după ce temperaturile trec de la plus spre minus odată cu lăsarea nopții:

Cmentariile sunt închise