(foto/video) Constantin Mihalachi: Prima întâlnire cu noul Volvo V90 Cross Country

0

Autor: Constantin Mihalachi
Noul Volvo V90 Cross Country a venit în Moldova. Primul exemplar poate fi văzut deja în showroomul Volvo, doar că până în 1 martie 2017 nu va fi posibil să faceți teste cu el. Chiar și așa, eu am dat o fugă până la prietenii de la Volvo și am făcut un scurt video cu primele impresii pe care mi le-a produs acest model.

De acum încolo voi face mai multe filmulețe de acest gen, iar la ele se vor adăuga și cele în care vom aborda și alte subiecte, dar despre asta mai târziu. Bineînțeles că nu vom renunța la testele propriu zise.

Deci, Volvo V90 Cross Country este versiunea pregătită pentru teren ceva mai accidentat al lui V90. A cam creat ceva agitație acest model printre pasionații de aventură din Moldova, pentru că din câte am reușit să observ mulți potențiali clienți au venit să cunoască modelul în momentul când eram și eu în showroom, motiv pentru care a trebuit să aștept rândul meu. Dar haideți să-l cunoaștem mai bine.

Am făcut și câteva poze cu noul Volvo V90 Cross Country. Înainte de a vă invita să le vedeți spuneți-mi în comentarii care este părerea voastră despre acest model. Vă place sau nu? L-ați alege pe el, sau ați opta mai degrabă pentru A6 Allroad sau Mercedes-Benz E-class All Terrain?

Galerie Foto

 

0 comentarii
 1. Sergiu spune

  Sigur ca l-as alege pe el dintre cele 3, doar ca sint ca intotdeauna fidel motorizarilor pe benzina… 😉

  Plus la asta, ar mai fi o chestie… o nimica toata, doar vre-o 40+K EU 🙂

  In rest SUUUPER!!!

  P.S. For Life.

 2. Valeriu spune

  De ce nu-l comparați cu Subaru Forester 2.0 XT 2016 (180 Kvt,241 c/p),care face 100km în 7,2 sec., 22cm garda la sol și un preț cu mult mai bun.Eu am satisfacția să merg cu așa ceva deja 3 ani,procurată nouă din Germania.

  1. Sergiu spune

   Valeriu, da cum mergi deja 3 ani cu masina din 2016?

   Esti cumva in viitor?

   Aritmetica spune altceva :DD

 3. Sergiu spune

  P.S.2 Daca nu-mi “zgiria” urechea nu scriam, deci nu va suparati, dar “Country” se citeste un pic altfel.

  Transcriptia ar fi cam asa: “ˈkʌntrɪ”

  https://translate.google.com/#en/en/country

  http://www.wordreference.com/enro/country

  Multumesc si astept update de la test drive! 🙂

  1. Valeriu spune

   Sergiu nu ironiza,nu e nici o gafă.E acelaș model,care e actual și în 2017 ca să știi.Poți să te informezi din alte surse.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata