(foto/video) Marca chineză ORA s-a lansat în Marea Britanie cu un model electric de oraş

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În toamna anului trecut, gigantul chinez Great Wall Motors a făcut a treia încercare de a intra pe piața europeană, prezentând ultimele sale modele sub mărcile WEY şi ORA în cadrul Salonului Auto Internaţional de la München. Acolo am făcut cunoştinţă cu modelul WEY Coffee 01, dacă vă mai amintiţi.

Şi această tentativă nu a fost una eşuată. De exemplu, pregătirile pentru începerea vânzărilor maşinilor sub marca ORA sunt în plină desfășurare, iar Marea Britanie va fi prima piață. Acolo a început deja să activeze un distribuitor, care l-a sfârşit de aprilie chiar a organizat un eveniment de prezentare local în toată regula.

Acum câteva zile, ORA UK a anunțat detalii despre prețuri și specificații pentru primul său model – Funky Cat – care va intra pe piața din Marea Britanie la sfârșitul acestui an sub forma unei serii First Edition. Acest anunț vine după primul debut public de mare succes al mărcii, până la ora actuală fiind înregistrate peste 6.000 de interese în a procura unui, vânzările fiind planificate să înceapă în toamna acestui an, iar livrările la scurt timp după.

În preajma lansării la sfârșitul acestui an, ORA UK lucrează pentru a stabili o rețea națională de retaileri care se va extinde pe măsură ce marca va crește. Deși se va pune mare accent pe dealerii fizici, produsele ORA vor putea fi achiziționate și printr-o platformă online, planificată să fie lansată în august.

Fiind un vehicul de lansare foarte bine echipat, ORA Funky Cat First Edition va avea un preț competitiv de 30.495 de lire sterline (cu subvenția de stat inclusă). Hatchback-ul de 4.235 metri lungime va fi oferit cu un motor electric de 171 CP/250 Nm, alimentat cu energie dintr-o baterie de 48 kWh, pentru a înregistra o autonomie de 311 km în ciclu WLTP. Garanţia oferită este una de cinci ani fără limită de kilometri, iar cea pentru baterie de 8 ani sau 160.000 de km.

Vehiculul va veni echipat cu o specificație standard foarte înaltă, inclusiv: Cruise Control adaptiv, camere cu vedere la 360 ​​de grade, cameră de marșarier, faruri LED și jante din aliaj de 18 inci. Clienții vor beneficia, de asemenea, de Apple CarPlay și Android Auto integrate, precum și de încărcare wireless a telefonului, climatizare pe două zone sau scaune frontale reglabile electric. Planşa de bord îi este una simplistă, integrând două monitoare color de 10.25 inci.

În plus, vehiculul are o capacitate de încărcare standard cuprinzătoare: Type 2 6.6 kW AC monofazat (15-80% în aproximativ 5-6 ore) și 11 kW AC trifazat (aproximativ 3-4 ore). Maşina vine echipată şi cu un port CCS, astfel că este suportată şi încărcare rapidă cu maximum 80 kW (40 de minute).

Funky Cat First Edition va fi disponibil într-o gamă de patru variante de culoare, alese de comunitate în cadrul unui sondaj. Standard se va propune un finisaj exterior Nebula green și un interior negru, clienții putând opta și pentru o vopsea exterioară Starry black. În plus, Mars red (interior roșu și gri) și Aurora green (interior verde și gri) vor fi disponibile de la momentul lansării, în combinaţie cu un acoperiş contrastant alb sau negru.

În 2023, versiuni mai simple ale „Pisicii” chinezești vor intra pe piață. Apoi ORA se va stabili în Europa continentală.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Câteva reportaje în engleză:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/