(foto/video) Mercedes-ul electric cu peste 1000 de km autonomie se prezintă după Revelion

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel mai eficient Mercedes-Benz din toate timpurile va fi arătat lumii după Revelion. În seara zilei de 3 ianuarie compania germană va dezvălui electromobilul VISION EQXX într-o premieră mondială digitală, după ce a fost conceput într-un timp record de echipe de dezvoltare interfuncționale.

Prototipul de cercetare definit de software este numit drept cel mai eficient vehicul pe care marca l-a construit vreodată. Este o declarație care subliniază nu numai puterea inovatoare a Mercedes-Benz, ci și scopul său declarat de a fi lider în electricitate și lider în software auto. 

Iar în perioada 5-8 ianuarie 2022, VISION EQXX va fi punctul culminant pe standul Mercedes-Benz de la expoziţia CES 2022 din Las Vegas.

VISION EQXX face parte dintr-un program tehnologic de anvergură al companiei, menit să depășească barierele tehnologice și să ridice eficiența energetică la noi cote. Demonstrează câștigurile care sunt posibile prin regândirea fundamentelor de la zero. 

Prototipul include progrese în toate elementele sistemului său de propulsie electric de ultimă oră, precum și utilizarea de inginerie ușoară și materiale durabile. Complet cu o serie de măsuri inteligente de eficiență, inclusiv software avansat, VISION EQXX va permite Mercedes-Benz să exploreze noi frontiere ale eficienței.

Alte două imagini teaser noi:

Un mini documentar despre cum a fost realizat:

Află mai multe şi vezi imaginile teaser lansate anterior:

Cmentariile sunt închise