(foto/video) Noul Opel Astra costă mai puţin decât principalii concurenți

S-A NĂSCUT UN NOU BLITZ – Opel a ales începutul toamnei pentru a dezvălui complet şi fizic, în faţa a 180 de jurnalişti şi peste 500 de media reprezentanți prin transmisiune live, noua generaţie Astra în cadrul unui eveniment dedicat organizat în Rüsselsheim. Tot acolo s-a anunţat un preţ de start, dar şi câteva planuri de viitor în privinţa modelului.

Startul vânzărilor europene este programat chiar la începutul anului 2022, iar comenzile vor fi înregistrate din octombrie. Din start va fi disponibilă şi motorizarea plug-in hybrid.

În Germania va costa de la 22.465 de euro pentru o mașină cu un motor turbo de 1.2 litri (110 CP) și o transmisie manuală. Pentru comparaţie, un Peugeot 308 (frate de platformă) costă acolo de la 23.200 de euro, o Mazda3 de la 23.990, iar un VW Golf de la 27.615 euro.

Practic în aceeași perioadă cu hatchback-ul, pe piaţă va apărea şi noul Astra Sports Tourer, debutul căruia este programat pentru această toamnă, probabil în cadrul Salonului Auto de la München.

De la începutul lui 2023 vine şi versiunea complet electrică Astra-e! Va dispune de un singur motor electric pe puntea din faţă, conform datelor producătorului.

Iar în presa germană circulă încă o informaţie interesantă: noua generaţie Astra ar putea exista şi într-o versiune fierbinte OPC! Când va fi prezentat un astfel de model nu este clar, însă cu siguranţă va fi un hibrid cu aproximativ 300 de CP.

Amintim că Opel a vândut aproape 15 milioane de modele Astra de la premiera succesorului lui Kadett în 1991.

Vezi şi: (foto) Opel marchează 30 de ani de Astra – bestseller compact și ambasador al schimbării

Evenimentul de prezentare în reluare:

Mai multe imagini cu noua Astra:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/