(foto/video) Premieră: Noile Mercedes-Maybach S-Class şi GLS Edition 100

Acum 100 de ani în urmă, în septembrie 1921, compania Maybach Motorenbau GmbH a prezentat prima sa mașină produsă în serie la Salonul Auto de la Berlin. Modelul W 3 semăna cu o operă de artă în mișcare pentru că era prima mașină de producție germană cu frâne pe toate cele patru roți, sistem de transmisie epiciclic și un interior realizat cu folosirea celor mai fine materiale.

Pentru a marca centenarul, marca reînviată în 2002 şi adoptată de Mercedes-Benz în 2014, își continuă călătoria către individualitate maximă, independență și confort cu două modele de înaltă tehnologie, dar şi limitate.

Caracteristici cheie:

  • SUV-ul este echipat cu motorul V8 cu 557 CP, iar sedanul cu motorul V12 cu 612 CP.
  • Au prezente semnele caracteristice Maybach, precum impresionanta grilă de radiator care poartă emblema mărcii. Sunt vopsite manual în aceeaşi combinaţie de culori (high-tech silver/nautical blue) și au un design special al interiorului din piele (designo crystal white/silver grey pearl).
  • Logoul mărcii, incluzând inscripția “Edition 100”, împodobește montantul C pe sedan şi montantul D pe SUV, diverse compartimente de depozitare și panourile iluminate din interior. De asemenea, inscripția “Edition 100” împodobește capacele centrale ale jantelor forjate care strălucesc într-un nou finisaj gri.
  • O husă specială pentru mașină cu dublul iconic M, precum și o cutie fină realizată manual din piele în culoare soft crystal white sau black (neagră), pentru a stoca chei sau hârtii, subliniază și mai mult exclusivitatea ediției speciale.
  • În conformitate cu ediția aniversară, partenerii de lungă durată ai Mercedes-Maybach proiectează, de asemenea, serii speciale strict limitate de articole. De exemplu, partenerul licenţiat Maybach Icons of Luxury oferă un stilou cu diamante din colecția Maybach the Peak, iar producătorul de obiecte din argint și iahturi Robbe & Berking pune la dispoziţie nişte cupe de șampanie cu o gravură special creată.

Ambele maşini vor fi construite în câte 100 de exemplare pentru toată lumea. Ediţia specială va fi disponibilă la dealerii din primele piețe de la începutul anului 2022. Comenzile vor fi acceptate din ultimul trimestru al lui 2021.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/