(foto) Viral pe internet. Un moldovean şi-a importat un Mercedes pentru a-l pune pe şasiu de camion

Un Mercedes-Benz E-Class W210, în caroserie break, se pare că şi-a “găsit sfârşitul” la Edineţ după ce a fost importat din Lituania. Dar staţi aşa! Aflaţi că mai nou a început o nouă “viaţă”, însă pe şasiul unui camion GAZ!

Creaţia, acum o maşină off-road veritabilă, aparţine unui moldovean din nordul ţării, iar ideea bizară i-ar fi venit după ce şasiul şi suspensia originală nu a mai putut fi exploatată. Acum, pe lângă faptul că poate merge pe orice tip de teren, având tracţiune integrală şi o gardă la sol impunătoare, concetățeanul îşi mai face apariţia şi la unele evenimente sportive.

Câteva imagini cu acest autovehicul, publicate în spaţiul online, au devenit în scurt timp virale. Internauţii au ţinut să-l aprecieze, unii menţionând că “proiecte” similare există şi în Federaţia Rusă (vezi un exemplu pe bază de W140), iar alţii afirmând că acesta este vehicul ideal pentru drumurile din Moldova.

Vezi şi: (video) Mai interesant decât un G-Class! Iată de ce este capabil E-Class All-Terrain 4×4² în off-road

FOTO: facebook.com/anna.cebotari.796
FOTO: facebook.com/aleksandr.zavyjboroda

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise