(foto) Volkswagen a publicat primele schiţe cu noua generaţie Crafter

0

Compania Volkswagen a publicat primele schiţe ale microbuzului Crafter de generaţie nouă. Premiera modelului va avea loc în cadrul unei expoziţii de autovehicule comerciale din oraşul Hanover, în luna septembrie a acestui an.

volkswagen-crafter-renderings

Informaţii detaliate despre noul Crafter deocamdată sunt puţine. Se cunoaşte doar că modelul nu va mai avea nimic în comun cu rivalul său Mercedes-Benz Sprinter. Noutatea va fi construită pe o platformă proprie a VW.

Vezi şi: (foto) Bucurie pentru șoferii de microbuze din Moldova. Mercedes-Benz lucrează la noul Sprinter

De asemenea, sub capotă va fi instalat un nou agregat turbodiesel de 3.0 litri care a debutat pe pick-up-ul Amarok.

Acest agregat este disponibil între 3 variante de putere, 163, 204 şi 224 CP. Este posibil ca pentru versiunea microbuzului cu cele mai mari dimensiuni să fie oferită o modificaţie mai puternică a motorului.

Vezi şi: (foto) Mai puternic şi mai frumos. Compania Volkswagen a actualizat pick-up-ul Amarok

Asamblarea noului VW Crafter se va face la proaspăta uzină a VW din Polonia. Aceasta va începe să funcţioneze în a doua jumătate a anului 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/