FRANKFURT 2019: Noile Ford Puma şi Mondeo Hybrid – Reportaj Video AutoBlog.MD

Ford a anunţat în acest an mai multe planuri masive de restructurare şi redirecţionare a afacerii, totul pentru a hibridiza şi a electrifica întreaga gamă de modele. Cel puţin pentru maşinile dedicate pieţei europene a început o adaptare corespunzătoare, iar la Salonul Auto de la Frankfurt a demonstrat asta – practic fiecare produs de la standul său are un electromotor sau un demaror-generator.

Printre noutăţile prezentate aici în premieră publică se numără noul Puma, un crossover urban pe care cei de la Ford îşi pun foarte multă nădejde. Vom ajunge neapărat să testăm acest model produs chiar în România, însă până atunci vedeţi în reportajul nostru cum arată şi ce dotări poate avea.

Tot aici am găsit şi noul Mondeo Hybrid facelift, dar sub forma unui business break şi în echipare ST-Line foarte atrăgătoare. Această maşină poate fi decent dotată, iar în cazul modelului Hybrid are un motor electric şi o baterie litiu-ion care funcţionează alături de un benzinar pentru a putea scoate un consum mixt de sub cinci litri!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobile:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Ford, 4tuning.ro, autoevolution.com)

Cmentariile sunt închise