FRANKFURT 2019: Noul Vision EQS Concept, S-Class-ul electric din viitor – Reportaj Video AutoBlog.MD

Conceptul celor de la Mercedes-Benz, adus în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, impresionează lumea şi abia pe noi, jurnaliştii auto. Pentru publicul larg expoziţia se deschide doar începând cu ziua de mâine şi în total câteva sute de mii de oameni vor da ochii cu acest prototip numit Vision EQS.

Prin el, compania germană anunţă un alt electromobil de serie din linia EQ, care ar trebui să apară cel puţin peste un an şi care la fel va fi propulsat exclusiv electric. Acesta ar trebui să fie topul de gamă printre electromobilele mărcii, aşa cum este şi în cazul modelului S-Class bine cunoscut.

Evident, multe detalii din acest concept nu le vom vedea pe modelul de serie, însă unele cu o probabilitate foarte mare. Forma caroseriei este confirmată şi este similară cu maşinile de teste deja văzute pe străzi. Rămâne doar să ne aşteptăm că produsul final va păstra o autonomie decentă cum are acum Vision EQS, dar şi o tehnologie de încărcare ultra rapidă care îl va face, de ce nu, şi fără concurenţi la acest capitol, deocamdată.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Mercedes-Benz, Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/