Gadget util în maşină! Xiaomi a dezvăluit un Wireless Car Charger accesibil cu funcţie de încărcare rapidă

0

Compania ZMI, care este un sub-brand al gigantului deja bine cunoscut Xiaomi și este specializată în producția de baterii externe, a prezentat un nou încărcător auto pentru telefoanele mobile moderne.

Caracteristica sa principală este că poate oferi încărcare wireless şi rapidă în conformitate cu standardul Qi. Un alt avantaj este că pentru a încărca telefoanele compatibile nu este necesar un cablu, iar dispozitivul se poate monta şi în cele mai ieftine automobile.

De regulă, o astfel de tehnologie se oferă ca opţiune pe unele modele de maşini moderne sau vine standard pe cele mai scumpe, însă pe marea majoritate nu dispune de funcţia de încărcare rapidă. Un astfel de încărcător wireless simplu se găseşte pe noul Mercedes-Benz GLE pe care l-am testat chiar de curând.

Vezi şi: (foto) Util în maşină! Noul Mi Car Inverter este un invertor compact de la 12 la 220V

Încărcătorul auto fără fir are două mânere mobile laterale, fabricate din zinc, pentru a menține în siguranță smartphone-ul în timpul conducerii. Cu o putere maximă de 20 W, poate încărca rapid gadget-uri compatibile, ar fi cel mai nou Xiaomi Mi9 sau Samsung Galaxy S10+.

Drept bonus, încărcătorul este oferit în set cu un adaptor cu două ieșiri USB: unul oferă o putere maximă de 10 W, iar celălalt 27 W.

În China noul ZMI Wireless Car Charger este deja în vânzare şi costă mai puţin de 20 de dolari.

Specificaţii în detalii:

  • Model: WCJ10
  • Input parameters: 5V / 2A, 9V / 1.6A, 12V / 1.6A, 15V / 1.6A, 20V / 1.35A
  • Output parameters: 20W MAX
  • Operating temperature: 0°C-35°C
  • Input: 12-24V / 4A
  • USB1 output: 5V / 2A
  • USB2 output: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 2A, 15V / 1.8A, 20V / 1.35A

Vezi şi: (foto) 15 gadgeturi utile de care ar avea nevoie orice automobilist modern

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata