(galerie foto) Pugnator – proiectul Mansory pe bază de Ferrari Purosangue

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu lansarea pe piață a modelului Ferrari Purosangue în 2023, marca din Maranello nu a pus pentru prima dată pe roți un model cu patru locuri. Purosangue este primul autoturism cu patru portiere și patru locuri din lunga și glorioasa sa istorie de 75 de ani, stârnind astfel încă de la început un mare interes pentru acest concept de vehicul și pentru modul preconizat de realizare a acestuia.

Datorită acestei circumstanțe și dorinței ridicate, în general neschimbate, pentru acest tip de vehicul din segmentul SUV-urilor de lux, Purosangue a devenit unul dintre cele mai căutate vehicule de la Ferrari chiar înainte de lansarea pe piață. Și aceste așteptări ridicate nu au fost dezamăgite.

Prin combinația de performanțe sportive de vârf și confort de primă clasă, Ferrari a creat un vehicul unic care reunește ADN-ul Ferrari – performanță, plăcere de a conduce și confort – într-o armonie perfectă și, astfel, oferă încă o dată punctul de plecare ideal pentru o conversie completă realizată de Mansory.

Atelierul de tuning și-a botezat proiectul cu latinescul Pugnator, care se traduce prin „competitor” sau „concurentul”. Premiera publică are loc în cadrul Monaco Yacht Show.

Pugnator - proiectul Mansory pe bază de Ferrari Purosangue

Caracteristici cheie:

  • Vopseaua specială metalizată “Vermillion“, utilizată pentru vehiculul de lansare, este combinată cu aplicații din carbon forjat asortate.
  • Custom este bodykitul mașinii. Prizele de aer mai mari din șorțul frontal, complet reproiectat și realizat în întregime din fibră de carbon, permit cel mai bun flux posibil de aer proaspăt către radiatoare. De asemenea, în combinație cu alte elemente sporesc forța de apăsare. Complet din carbon mai este capota, pasajele roților, pragurile, aripa, difuzorul impunător și multe altele.
  • Jantele nou concepute “FC.5” sunt utilizate pentru prima dată pe Mansory Pugnator. Sunt forjate și realizate dintr-o singură bucată de materie primă. Măsoară 22 inchi pe față și 23 inchi pe spate. Anvelopele sunt de înaltă performanță.
  • Datorită modificărilor aduse unității de control electronic a motorului și noului eșapament sport cu 4 fluxuri, inima cu 12 cilindri dezvoltă 755 CP (+30) și 730 Nm (+14) de cuplu.
  • Precum în cazul tuturor conversiilor complete ale Mansory, interiorul modelului poate fi personalizat la dorință în ceea ce privește pielea, culorile, matlasarea și designul carbonului. La intervenții mai sunt supuse: plafonul, volanul, centurile de siguranță, pedalele, covorașele, etc.

Costul modificărilor nu se anunță public. Mansory Pugnator va exista în doar șapte exemplare.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise