GENEVA 2019: Noile Porsche 911 Cabriolet, 718 Boxster/Cayman T şi Macan S facelift – Reportaj Video AutoBlog.MD

Premiere care îţi fac cu ochiul la standul Porsche de la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul german nu a ales să prezinte aici primul electromobil Taycan, aşa cum se anticipa, însă a adus alte maşini destul de interesante.

Printre acestea se numără noua generaţie Porsche 911 Cabriolet, o decapotabilă propulsată de un motor boxer ce produce 450 de CP. Automobilul sportiv, dacă nu îşi va găsi aşa de mulţi clienţi în ţara noastră, atunci, într-o astfel de ţară precum este Elveţia, la sigur.

Totuşi, există în gama Porsche şi o decapotabilă mai accesibilă, precum este noul 718 Boxster T, care a fost arătat aici la Geneva cu fratele său 718 Cayman T în caroserie coupe. Maşinile oferă 300 de CP dintr-un motor turbo de 2.0 litri şi un pachet de dotări care ar fi mai scumpe dacă s-ar lua separat şi s-ar pune pe o maşină obişnuită.

Iar pentru cei care nu preferă nici coupeuri şi nici decapotabile, dar vehicule practice şi cu un spirit sportiv, Porsche are de oferit noul Macan S facelift. SUV-ul cu 354 CP poate arăta un timp de acceleraţie 0-100 de km/h de doar 5.1 secunde.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobile:

Cmentariile sunt închise