Imaginea zilei: Cum posesorul unei maşini concrete din Chişinău este rugat în două limbi să nu parcheze aici

Privelişte amuzantă în sectorul Botanica din capitală. Posesorul unei maşini concrete din Chişinău este rugat în tocmai două limbi să nu folosească zona din preajma unui casino pentru a şi-o parca. Imaginea a devenit virală în spaţiul online.

Cel mai probabil, proprietarul terenul în cauză de la intersecţia străzii Teilor cu bd. Dacia, s-a iritat atât de mult pe seama situaţiei create încât nu a mai ştiut ce să mai facă decât să realizeze un panou “de informare/avertizare”. Prin acesta, conducătorului maşinii cu numerele de înmatriculare indicate, i se spune să nu mai ocupe locul, deşi se pare că soluţia nu este eficientă.

Posesorul cheilor SUV-ului continuă să şi-l lase acolo, deşi se pare că pentru alte automobile “indicatorul” nu este valabil. De cealaltă parte, nu putem şti exact, dar nu este exclusă ideea că zona poate fi ocupată doar de maşina cu numerele de înmatriculare indicate, în timp ce tuturor străinilor li se interzice.

FOTO: facebook.com/vladking.93

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/imaginea-zilei-locul-de-parcare-din-chisinau-care-este-dedicat-concret-doar-pentru-doua-masini/

https://autoblog.md/imaginea-zilei-unde-si-a-parcat-masina-un-proprietar-de-bmw-i8-sau-cum-a-profitat-un-vanzator-de-asta/

Imaginea zilei: Priveliștea incredibilă de la balconul unui bloc de locuit de pe str. Albișoara

https://autoblog.md/imaginea-zilei-ce-vede-un-locuitor-al-capitalei-zilnic-dupa-ce-a-muncit-in-curte-si-a-delimitat-locuri-de-parcare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/