(video) S-a încheiat un protest, începe altul! Agricultorii vin în PMAN de la periferiile orașului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update #1) Un nou îndemn oficial: „Solicităm agricultorilor eliberarea benzilor de circulație pentru a se putea deplasa și șoferii cu mașinile personale, precum și transportul public. Cetățenii nu poartă nicio vină, de aceea cerem persoanelor să nu blocheze intenționat traficul și să se conformeze cerințelor Poliției.”


Spre atenția conducătorilor auto din capitală! Astăzi va fi o zi mult mai dificilă în trafic decât ieri, căci agricultorii intenționează începerea deplasării spre Piața Marii Adunări Naționale!

Directorul executiv al Asociației „Forța Fermierilor”, Alexandr Slusari, a spus că agricultorii au solicitat asistenţa poliţiei pentru a nu crea probleme în trafic, atâta timp cât fermierii, cu tehnica agricolă, se vor deplasa prin oraş pentru a ajunge la Guvern.

„Noi am solicitat în declaraţie asistenţa poliţiei la însoțirea noastră în oraş. Ca noi să nu facem probleme, să nu creăm impedimente, ambuteiaje. Vara, acest lucru s-a întâmplat în două ore, deoarece foarte bine am colaborat şi foarte bine a organizat poliţia acest lucru. Acum, din motive necunoscute, se refuză acest lucru şi se spune ca fiecare să se deplaseze din contul lui. Asta înseamnă că 200 de tractoare, fiecare se deplasează pe contul lui, fizic, tehnic, o să fie blocat oraşul. Dacă se deplasează câte unul, câte doi merge, în cât timp ajunge fiecare tractor?”

Ținând cont de faptul că acțiunea acestora este organizată într-o zi de muncă și urmează să fie tranzitată întreaga capitală, de la periferii spre sectorul Centru, poliția atenționează organizatorii despre eventuale blocaje a traficului, dar și despre respectarea Regulamentului Circulației Rutiere.

Li se solicită să țină cont de toate cerințele polițiștilor, iar deplasarea să fie strict coordonată cu oamenii legii, cu respectarea declarației prealabile.

Amintim că de dimineață și până la ora amiezii, teritoriul PMAN a fost ocupat de microbuze, fiind organizat un protest al transportatorilor.

Cmentariile sunt închise