Imaginea zilei: “Plaha”, văzut pe autostrăzile americane

Pe o autostradă din Statele Unite ale Americii a fost surprins un automobil de model Subaru Forester care are nişte plăcuţe de înmatriculare personalizate ingenios. Fotografia ataşată ne-a trimis-o un cititor stabilit cu traiul peste ocean.

Proprietarul ar fi la fel un moldovean, care, într-un astfel de mod i-ar duce “faima” fostului politician de la Chişinău şi ar face aluzie la “libera circulaţie” de care mai are parte.

Nu putem şti deocamdată ce maşină foloseşte afaceristul în prezent, însă reieşind din faptul că, pe când se afla în Republica Moldova, a făcut uz de automobile scumpe, chiar şi blindate, la sigur nu s-ar coborî la nivelul unui Subaru.

FOTO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/un-american-fost-prins-ca-sofa-fara-permis-politistii-au-ramas-uimiti-cand-au-aflat-cum-il-cheama/

Până şi autorităţile au înţeles sensul. Unui proprietar de Tesla i s-a interzis folosirea numărului XYECLA

Moldovenii sunt originali și peste ocean! Iată ce plăcuțe aleg ai noștri în SUA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/