Reacţia General Motors la studiul care afirmă că noul Hummer este mai “murdar” decât un Chevrolet pe benzină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

General Motors a reacţionat la cercetarea recentă a organizaţiei American Council for an Energy-Efficient Economy (ACEEE), conform căreia noul Hummer electric generează o cantitate mai mare de emisii decât un Chevrolet Malibu cu motor pe benzină.

Producătorul american susţine că oamenii ştiu perfect ce au ales şi pe ce şi-au dat banii, în primul rând. În al doilea rând, motivul ineficienței Hummer-ului electric este faptul că este un „EV orientat spre performanță”, care favorizează mersul rapid în detrimentul modalității.

Declarația GM nu a respins concluziile studiului în care se pretindea că GMC Hummer EV emite tehnic 341 de grame de CO2 per milă parcursă. În schimb, evidențiază capacitatea modelului de a atrage clienți care nu cumpără de obicei un vehicul alimentat cu baterii, contribuind astfel în mod ideal la promovarea adoptării vehiculelor electrice în America de Nord.

„Studiul ignoră importanța și beneficiile reale ale aducerii pe piață a vehiculelor electrice orientate spre performanță, cum ar fi GMC Hummer EV. 75% din zecile de mii de clienți care au rezervat un Hummer EV nu au deținut niciodată un electromobil, mulți fiind sau au fost proprietari de pickup-uri. GMC Hummer EV (și alte mașini electrice orientate spre performanță) reușesc să-i aducă pe sceptici în domeniul vehiculelor electrice mai mult decât va face vreodată oricare dintre aceste critici pe jumătate goale”.

Purtător de cuvânt al GM

Amintim că noul GMC Hummer EV în cea mai potentă formă este un “elefant” de peste patru tone greutate, dar capabil să facă 0-97 km/h în 3.0 secunde datorită celor peste 1.000 de cai putere dezvoltați. O baterie impunătoare de 212.7 kWh îi poate asigura o autonomie de până la 531 de km.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/