(update) În atenția șoferilor de camioane! Nu se permite intrarea prin sudul ţării, din România, pentru a merge spre Ucraina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 12:00, 29.01.2023)


(update 18:00)


(14:00) În atenția șoferilor de camioane! Poliția de Frontieră informează că autoritățile ucrainene au restricționat accesul de intrare în Ucraina pentru mijloacele de transport de mare tonaj, prin punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni.

Cauza restricției de circulație sunt ninsorile abundente, înzăpezirea drumurilor, dar și deraparea unor camioane. Autoritățile din Ucraina asigură participanții la trafic că se lucrează la curățarea drumurilor de acces, dar și la deblocarea transportului în trafic.

Respectiv, pentru a nu bloca drumul dintre punctele de trecere Giurgiulești-Galați și Giurgiulești-Reni, în coordonare cu omologii români, autoritățile moldovene au luat decizia nepermiterii intrării în țară pentru autocamioane, din România și ulterior, tranzitarea teritoriului R. Moldova spre Ucraina!

Măsura este temporară (24 de ore). Se face apel la înțelegere și răbdare cu privire la situația creată.

Până la publicarea acestei informaţii s-a afirmat că toate punctele de trecere activau normal, însă vremea s-a înrăutățit în scurt timp. Conform prognozei meteo de la această oră, ninge puternic anume în sudul ţării şi în stânga Nistrului, în regiunea Tiraspol, Ştefan Vodă, UTA Găgăuzia.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/