Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition va exista în doar 100 de exemplare în afara Americii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ultima oportunitate de a-l procura nou din fabrică! Jeep Wrangler Rubicon 392 se anunță într-o ediție limitată de adio.

Modelul spune un adio și V8-ului HEMI din cauza înăspririi reglementărilor de mediu și penalizarea companiei chiar dacă este un model de nișă.

Amintim că Jeep Wrangler Rubicon 392 a fost introdus în 2020. Numărul 392 este o referință la volumul motorului în cubic inches, care în sistemul metric este echivalent cu 6.4 litri. Agregatul natural aspirat produce 477 CP/637 Nm. SUV-ul este capabil de 0-97 km/h în 4.5 secunde, fiind cel mai puternic și mai rapid Wrangler.

Ediția limitată finală se remarcă printr-un set de autocolante și embleme cu inscripția Final Edition. O emblemă stă și pe levierul cutiei de viteze automate în opt trepte. Interiorul are ornamente din piele Nappa neagră cu mai multe cusături aurii, scaune performance reglabile electric în 12 direcții, cel mai nou infotainment Uconnect pe ecran de 12.3 inchi și sigle Final Edition.

Standard pentru modelul din gama anului 2024 mai sunt: geamuri frontale cu sticlă acustică, covor mai gros și spumă suplimentară antifonică, scaune și volan încălzite, cameră frontală pentru off-road.

O serie de upgrade-uri au fost luate din catalogul Mopar: o suspensie ridicată cu 13 mm (garda la sol ajunge la 295 mm), bullbar, protecție sub caroserie, praguri laterale heavy-duty Mopar, un troliu WARN încorporat cu o capacitate de 3.6 tone. Jantele de 17 inchi sunt finisate într-o nuanță bronz. Anvelopele BF Goodrich au un diametru exterior de 35 de inchi.

Standard are pachetul Xtreme 35. O masă rabatabilă Mopar prinsă de interiorul hayonului și un set de instrumente Mopar cu 83 de elemente sunt standard. Un compresor de aer Mopar la bord este opțional.

În America, Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition costă de la 99.995 de dolari. Ediția specială de adio va fi făcută în 3700 de exemplare: 3300 pentru SUA, 300 pentru Canada și doar 100 pentru restul lumii!

Cmentariile sunt închise