(foto) Lamborghini se laudă cu 15000 de modele Urus făcute, o treime dintre care doar în ultimul an

(update 20.07.2021) La câteva zile după recordul de vânzări realizat în primele șase luni ale anului, cu 4.852 de mașini livrate la nivel global, Automobili Lamborghini stabilește un nou record de producție.

La trei ani după ce a fost introdus pe piețele internaționale, SUV-ul Lamborghini Urus a atins pragul extraordinar de 15.000 de mașini produse, stabilind recordul celui mai produs model din istoria companiei în cel mai scurt timp de la momentul lansării. Dintre acestea, 5.000 s-au făcut timp de un an, fapt demonstrat de comunicatul de presă anterior, lansat la 21 iulie 2020!

SUV-ul cu numărul 15.000, destinat pieței britanice, este configurat cu cel mai recent set de culori și finisaje Graphite Capsule. Exteriorul este realizat în noua nuanță Grigio Keres Matt, cu detalii în Verde Scandal. Interiorul în două tonuri este dedicat noii colecții şi este finisat în Nero Ade şi Verde Scandal.


(21.07.2020) La doi ani de la introducerea sa pe piață, Urus, Super SUV-ul Lamborghini, a atins un reper important – 10.000 de exemplare produse!

Modelul cu numărul de șasiu 10.000, destinat Rusiei, vine finisat în noua culoare neagră mată Nero Noctis, combinată cu pachetul de fibră de carbon, dar şi un interior în două tonuri Ad Personam (negru şi portocaliu), completate de componente din fibră de carbon.

Pentru a permite clienților să-și exprime în continuare personalitatea, în iunie 2020, a fost prezentată o nouă colecție de culori pentru Urus – Urus Pearl Capsule – care, cu un aspect exterior în două tonuri, oferă nuanțe ultra-luminoase perlate printr-o vopsea în patru straturi, în conformitate cu tradiția culorilor Lamborghini – Giallo Inti (galben), Arancio Borealis (portocaliu) și Verde Mantis (verde), combinat cu acoperiș negru lucios, difuzor spate, buza spoiler și alte detalii. Urus Pearl Capsule vine ca un supliment opțional pentru maşina din gama anului 2021 și este oferită împreună cu un spectru larg de culori și caracteristici noi.

De când a fost prezentat pentru prima dată în decembrie 2017, Urus a contribuit semnificativ la creșterea vânzărilor Automobili Lamborghini: în 2019, primul an complet în care Urus a fost prezent pe piață, un număr total de 4.962 de unități au fost livrate clienților!

În 2017, în febra pregătirii lansării celui de-al treilea model, sediul Automobili Lamborghini s-a extins de la 80.000 la 160.000 metri pătraţi. Manifattura Lamborghini, linia de asamblare dedicată în întregime Super SUV-ului, se bazează pe așa-numitul model Factory 4.0, care integrează noi tehnologii de producție pentru a sprijini lucrătorii pe tot parcursul operațiunilor de asamblare. Manifattura Lamborghini stabilește un nou model de producție de referință caracterizat prin modularitate, flexibilitate și personalizare maximă.

În 2019, a fost deschis şi un atelier de vopsire dedicat în întregime noului Urus. La fel ca linia de producție, noul atelier se caracterizează prin utilizarea și evoluția ulterioară a modelului Factory 4.0, care integrează noi tehnologii, inclusiv AI.

La momentul de faţă niciun exemplar încă nu este înmatriculat în Republica Moldova, deşi anterior a putut fi observat cel puţin un SUV cu numere străine care a intrat pe teritoriul ţării noastre.

Pe de altă parte, în aceeaşi România, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2020, conform datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a Ministerului Afacerilor Interne de la Bucureşti, au fost înmatriculate 14 exemplare Urus.

https://autoblog.md/seful-lamborghini-am-vandut-in-2019-atatea-urus-uri-cat-aproximativ-numarul-total-de-masini-realizate-in-2018/
https://autoblog.md/vanzarile-lamborghini-au-crescut-cu-96-datorita-noului-urus-succesul-are-insa-un-dezavantaj/
https://autoblog.md/video-noul-lamborghini-urus-a-ajuns-in-romania-cat-costa-si-cate-masini-au-fost-deja-comandate/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/