Mașina de poliţie care s-a aprins ieri în Peresecina. Cauza izbucnirii flăcărilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mașina din parcul INSP, care s-a aprins în dimineaţa zilei de ieri în localitatea Peresecina din raionul Orhei, a înregistrat o defecţiune tehnică. Natalia Golovco, ofiţerul de presă al INSP, a declarat pentru AutoBlog.MD că flăcările au izbucnit sub capotă din cauza unor defecțiuni tehnice la cablul de electricitate.

VIDEO: facebook.com/alexei.marin.18

Până la urmă, polițiștii au reușit să stingă singuri flăcările, fără a fi nevoie de intervenția pompierilor. Respectiv, acea Skoda Octavia RS nu a ars de tot, deşi nu ni s-a putut spune dacă va fi reparată şi va mai reveni pe drumurile din ţară. Nici dacă era pusă pe gaz nu am reuşit să aflăm.

După incident, automobilul a fost dus la parcarea poliţiei pentru a se stabili cauza defecţiunii, dar și prejudiciul cauzat. Apropo, dacă nu ştiaţi, toate mașinile din dotarea poliției sunt asigurate.

Parcursul acestei Octavia RS ar fi cu siguranţă de câteva sute de mii de kilometri. Vârsta, intensitatea utilizării, uzura pieselor şi întreținerea ceva mai necorespunzătoare îşi pot spune cuvântul într-o bună zi, asta fiind valabil pentru orice autoturism vechi.

Cmentariile sunt închise