Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Noul Porsche Cayenne Turbo GT

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 30 și 31 iulie AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui ce automobile exclusiviste veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă unele modele deja anunţate se va găsi şi unul dintre cele mai performante SUV-uri oferite din fabrică. Este vorba despre cel mai scump, rapid şi puternic Cayenne non-electrificat din istorie – noul Porsche Cayenne Turbo GT!

Dacă în ţara noastră nu există posibilitatea de a comanda prin canal oficial un Lamborghini Urus, atunci Cayenne Turbo GT este alternativa perfectă şi deja capătă o anumită popularitate – cel puţin trei exemplare au fost deja importate prin Porsche Center Moldova!

Amintim că la AutoFest la Castel MIMI va putea fi văzut şi cel mai noul Porsche 911 GT2 RS. Şi dacă acest model, în prezent, încă deţine timpul record all-time de parcurgere a unui tur a circuitului Nürburgring printre automobilele ce pot fi înmatriculate, atunci Cayenne Turbo GT este deocamdată cel mai rapid SUV de serie de pe Nürburgring, performanţă stabilită la mijlocul lunii iunie din 2021.

Modelul Cayenne Turbo GT dispune de un V8 biturbo de 4.0 litri, capabil să producă 640 CP şi 850 Nm. Cu el, împreună cu un Tiptronic S cu opt trepte şi un AWD activ, printre altele, poate face 0-100 km/h în 3.3 secunde şi rula cu maximum 300 km/h. Pentru comparaţie, un Lamborghini Urus are nevoie de 3.6 secunde şi atinge maximum 305 km/h.

Printre alte dotări pe care le are standard se numără o cutie de transfer răcită cu apă, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament făcut pe jumătate din titan, o suspensie pneumatică specifică, direcţie pe puntea din spate, sistem de stabilizare activă a ruliului, roţi cu anvelope de performanţă şi jante de 22 de inchi, mecanisme de frânare carbo-ceramice, părţi de caroserie şi alte aplicaţii din carbon, o nouă culoare opţională şi disponibilă doar pentru acest Cayenne – Arctic Grey, etc.

Modelul Porsche Cayenne Turbo GT, care costă în ţara noastră minimum 197.400 de euro, va putea fi admirat în Porsche Zone, situat în pavilionul de sticlă de pe teritoriul Castel MIMI. Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/