(foto) Noul KIA Sportage este în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noua generaţie KIA Sportage a ajuns într-un final şi în ţara noastră. Modelul urmează să continue garantat succesul generaţiei precedente, care şi-a găsit în particular în Republica Moldova sute de clienţi. Doar în 2021 au fost livrate aproximativ 500 de mașini!

Din start trebuie de menţionat că modelul disponibil pentru ţara noastră este cel prezentat în toamna lui 2021, în specificaţie europeană, cu ampatament scurt (click pe link pentru a afla toate detaliile).

Oferta de motoare cuprinde deocamdată:

  • Un benzinar natural aspirat de 2.0 litri (156 CP/192 Nm). Acesta este disponibil în combinaţie cu tracţiune faţă + cutie manuală în şase trepte, tracţiune faţă + cutie automată în şase trepte, tracţiune faţă + cutie manuală şi tracţiune integrală + cutie automată.
  • Un benzinar turbo de 1.6 litri (180 CP/265 Nm), parte a unui sistem mild hybrid (MHEV). Se poate combina fie cu tracţiune faţă, fie cu una integrală, în ambele cazuri cutia de viteze fiind un DCT cu 7 trepte.
  • Un turbo diesel de 1.6 litri (136 CP/320 Nm), parte a unui sistem mild hybrid (MHEV). Se poate combina fie cu tracţiune faţă, fie cu una integrală, în ambele cazuri cutia de viteze fiind un DCT cu 7 trepte.
  • Iar modelul hibrid Sportage HEV include benzinarul 1.6 litri și 180 CP, pe lângă un motor electric de 44.2 kW și de o baterie litiu-ion polimer de 1.49 kWh. Puterea totală a sistemului se ridică la 230 CP. Se poate combina cu tracţiune faţă sau integrală, iar cutia de viteze este una automată cu şase trepte.

În total sunt disponibile la moment patru echipări: Drive, Comfort, Premium şi Exclusive. Pentru modelul Sportage HEV sunt valabile ultimele două. Liste complete ale dotărilor care alcătuiesc nivelele de echipare te invităm să le accesezi pe pagina modelului.

Cel mai accesibil Sportage de nouă generaţie costă 17.990 de euro. Garanţia îi este de 5 ani sau 150.000 de km.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/