Noul Peugeot 308 este Women’s World Car of the Year

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Peugeot 308 este Maşina Anului 2022 în opinia femeilor! Rezultatul votului final al concursului a fost anunţat astăzi, 8 martie, când este marcată Ziua Internațională a Femeii. Premiul este valabil şi pentru varianta 308 SW.

Mai devreme, în ziua de 14 februarie, au fost anunţate modelele finaliste, împărțite în şase categorii (vehicul urban, SUV de familie – KIA Sportage, mașina de familie spaţioasă – Ford Mustang Mach-E, SUV de clasă mare – BMW iX, mașină de performanță – Audi e-tron GT și cel mai bun 4×4 – Jeep Wrangler 4xe).

Modelul 308 a câştigat atunci şi premiul Vehiculul Urban al Anului!

„Excelență în ceea ce privește siguranța, condusul, tehnologia, designul, eficiența ecologică și raportul calitate-preț”, este opinia juriului WWCOTY format din 56 de jurnaliste, care reprezintă 40 de țări de pe cinci continente.

În cel de al 12-lea an în care se acordă premiile WWCOTY, juriul a evaluat nu mai puțin de 65 de modele lansate între 1 ianuarie și 31 decembrie 2021.

„Faptul că noul 308 a fost desemnat cel mai bun „Vehicul Urban al anului 2022” de către un juriu format exclusiv din femei și din medii geografice foarte diferite, demonstrează relevanța alegerilor strategice făcute de marca Peugeot. Designul unic, excelența tehnologiei de la bord, emoțiile resimțite în timpul condusului și gama de motoare, atât electrificate, cât și termice, fac din noul 308 o alegere ideală pentru clienții din toate țările de pe glob.

Sunt foarte mândră de premiul WWCOTY acordat noului 308 și felicit toate echipele Peugeot pentru acest succes. Noul 308 a câștigat pentru toate calitățile sale, dar și pentru că acoperă o mare parte din nevoile a milioane de potențiali utilizatori din țările reprezentate de jurații Women’s World Car of the Year. Indiferent de nevoile, obiceiurile, mijloacele și aspirațiile lor, aceștia pot găsi în gama 308 vehiculul care li se potrivește: atractiv, eficient, funcțional și accesibil.”

Linda Jackson, CEO Peugeot

Noul 308 este disponibil în două versiuni: hatchback compact cu 5 uși și break. Primul Peugeot care poartă noua emblemă a mărcii seduce prin designul, tehnologia și oferta largă de motoare eficiente.

Designul exterior propus de Peugeot 308 este seducător, în timp ce interiorul este convingător, cu o atenție deosebită acordată calității, interfețelor digitale de ultimă generație și ergonomiei unice oferite de i-Cockpit, cu volan compact, pentru o experiență de condus mai intuitivă și mai directă.

Clienții sunt liberi să-și aleagă grupul motopropulsor: plug-in hybrid (PHEV), benzină, motorină și, în curând, full electric. Noul 308 poartă cu mândrie valorile mărcii: Alură, Excelență și Emoție. Cu peste 65.000 de comenzi rezervate în Europa de la momentul lansării pe piaţă la sfârșitul lui 2021, dintre care 23% sunt PHEV, acest nou 308 este deja un bestseller.

După dubla victorie obținută în 2021 de modelele 2008 (categoria SUV Urban) și 208 (categoria Vehicul Urban), de 3008 în 2017 (categoria SUV), noul 308 este cel de-al 4-lea vehicul al mărcii care câștigă un premiu WWCOTY, acum în premieră şi Marele Trofeu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/