Noul Volvo EM90 vine cu cel mai performant sistem audio din istoria mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Volvo EM90, monovolumul premium și complet electric care va fi dezvăluit lumii în ziua de duminică, 12 noiembrie, a fost conceput pentru a crea spațiu pentru viață pentru şofer și cei dragi lui – într-un mod sigur și confortabil.

Volvo Cars, bazându-se pe cei 96 de ani de cunoștințe în materie de siguranță din cercetările reale privind accidentele, îşi propune să protejeze oamenii din cabină și din jurul fiecărei mașini Volvo noi. Cu EM90, se aduce pentru prima dată această ambiție în segmentul MPV pur electric.

Ca orice mașină Volvo, EM90 este construit în jurul unei structuri de siguranță puternice. Este fabricat din diferite forme de oțel de înaltă rezistență, inclusiv oțel cu bor, care ajută la compensarea impactului dintr-un posibil accident într-un mod eficient. În interiorul cabinei, airbagurile sunt amplasate optim pentru a oferi o protecție excelentă a pasagerilor. Montanţii A dubli oferă șoferului un câmp vizual clar, ajutând în același timp la menținerea fermă a structurii de siguranță, oferind un sentiment de confort, încredere și control în spatele volanului.

Acest sentiment de încredere și control este amplificat și mai mult de tehnologia spațială sigură – o gamă largă de sisteme avansate de asistență pentru șofer și de siguranță. Activate de software și de un set larg de senzori care constă din camere de înaltă definiție, camere de vedere înconjurătoare, un radar cu unde milimetrice și senzori cu ultrasunete, funcțiile avansate de asistență pentru șofer vor oferi sprijinul pentru a conduce cu încredere și va ajută la evitarea coliziunilor în scenarii din lumea reală.

Desigur, producătorul s-a concentrat și pe protejarea bateriei. Fiind un monovolum complet electric, EM90 este echipat cu tehnologii de ultimă generație de protecție a bateriei, inclusiv o structură puternică din oțel și aluminiu care permite o performanță sigură și stabilă în scenariile de accident din lumea reală.

„Siguranța este întotdeauna prioritatea noastră principală și ne propunem să facem mașinile noastre unele dintre cele mai sigure de pe piață. EM90 este cea mai recentă expresie a acestei ambiții. Segmentul MPV premium este unul nou pentru noi, iar EM90 ne permite să aducem moştenirea și cunoștințele extinse în domeniul siguranței auto unui nou grup de clienți.”

Åsa Haglund, șeful Centrului de siguranță Volvo Cars

Pe lângă un nivel ridicat de siguranță, Volvo s-a concentrat și pe bunăstarea în interiorul EM90. Livingul scandinav în mișcare va oferi confort și bunăstare supremă. Datorită lățimii generoase a cabinei și spațiului pentru picioare, precum și unei game largi de funcții inteligente de depozitare, EM90 oferă un interior spațios și inteligent pentru toată lumea din mașină.

De asemenea, noul EM90 vine standard cu tehnologia unică de purificare a aerului. Indiferent de locul călătoriei, aerul respirat în interior este setat să fie mai curat decât cel din exterior. Pre-ionizarea și un filtru pe bază de fibre pot elimina până la 95% din toate particulele PM 2.5.

EM90 se mai promite a fi o sală de concert mobilă privată. Un total de 21 de difuzoare de la Bowers & Wilkins sunt frumos integrate în cabină și încorporate în tetierele scaunelor frontale pentru a oferi sunet de înaltă fidelitate cu efect 3D și pentru a crea experiența sonoră supremă. Puterea sistemului se ridică la 2.460 W, depăşindu-l semnificativ pe cel din noul EX90 cu aproape 1 kW, chiar dacă are mai puţine difuzoare!

Volvo EM90 va fi disponibil mai întâi în China. Precomenzile vor începe pentru clienții din China în aceeași dată de 12 noiembrie.

Cmentariile sunt închise