(video) #Nu e glumă: O tânără de 18 ani şi un minor de 14 ani şi-au pierdut viaţa în ultimele ore în accidente rutiere

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate! Şi chiar nu e o glumă faptul că în ultimele ore şi-au pierdut viaţa o tânără de 18 ani şi un minor de 14 ani pe drumurile din ţară.

Din cauza stării de ebrietate și vitezei la volan, un tânăr și-a ucis într-un accident rutier prietena. Tragedia s-a întâmplat în această noapte, în jurul orei 2:00 în apropierea satului Mărășești din raionul Sîngerei.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, domiciliat în orașul Florești, aflându-se la volanul unei mașini de marcă Toyota, fiind în stare de ebrietate și deplasându-se cu exces de viteză, într-o curbă i-a pierdut controlul și drept rezultat s-a răsturnat într-un canal de scurgere a apei.

În automobil se aflau trei pasageri. O tânără de 18 care se afla pe bancheta din spate a decedat la fața locului, fiind blocată sub automobil. Altele două, de 17 și 21 de ani s-au ales cu mai multe traumatisme.

Șoferul se afla în stare de ebrietate în timpul comiterii accidentului rutier, având o concentrație de alcool de 0.52 mg/l în aerul expirat.

Un alt incident tragic s-a întâmplat în raionul Strășeni, pe traseul dintre localitățile
Lupa-Recea-Vatici. Un șofer de 22 de ani care conducea un autovehicul de model Mercedes-Benz Vario a început să piardă controlul mașinii în pantă.

Acesta avea trei pasageri cu el la bord. Pentru a-și salva viața toți trei s-au văzut nevoiți să sară din autovehicul în timp ce acesta rula cu viteză. Unul dintre ei, un minor de 14 ani, a decedat pe loc, iar ceilalți au fost internați în spital.

Șoferul a mai condus încă aproximativ un km până a putut stopa unitatea de transport. Testat alcoolscopic, rezultatul a fost negativ. Cauza preliminară examinată de polițiști este defecțiunea tehnică a sistemului de frânare. Polițiștii din Strășeni stabilesc toate circumstanțele.

Cmentariile sunt închise